Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 26 februari 2017

Mini kit Love


Bij Studio 92 van Ingrid Danvers heb ik weer eens een mini-kit gekocht. Ik deed dat al vaker en ook al weet je wat je hebt gekocht, want dat kun je op de site zien, toch is het een soort van cadeautje uitpakken als het binnenkomt.  Ook dit keer had ik meteen inspiratie en ben ik meteen aan de slag gegaan. Bovenstaande kaart heb ik gemaakt met de volgende spullen uit de kit: hartjes, tekststans, label met tekst en de witte oplegkaart. De rest uit eigen voorraad.


De kit is altijd leuk verpakt met labels e.d. er op geniet zoals het ruitjespapiertje met hartjes en tekst. Dat heb ik heel voorzichtig losgemaakt en weer op deze kaart gebruikt. Voor deze kaart kwam bijna alles uit de kit: rode oplegkaart, tule, ruitjespapiertje, rode stans, hartje met tekst en de pin. De basiskaart en de plakparels en hartje komen weer uit eigen voorraad.


Ik heb nog veel meer kaarten met de kit gemaakt maar die komen in volgende posts aan het bod. ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Kopen jullie ook wel eens cardkits?

groetjes van Ank7 opmerkingen:

Monique zei

Ik heb ook eens gekeken bij Ingrid. Ze heeft inderdaad hele leuke spulletjes. En jij hebt daar 2 prachtige kaarten mee gemaakt!
Lieve groetjes Monique

Marjan Küppers zei

Ja, Ingrid maakt leuke mini-kits, ik heb er ook wel eens een gekocht. Leuk dat je zo enthousiast was en er meteen twee mee maakte. Ze zijn gaaf!

Danielle zei

Ik kende het nog niet en ga nu ook maar even niet kijken, mijn hobby budget is wel even op.... ;-) Aan jouw kaartjes ligt het niet, die zijn super leuk!!

Sabine zei

Wat een prachtige kaarten! Heel mooi gemaakt Liefs Sabine

Sylvia zei

2 mooie kaartjes, Ank.Wat een leuke mini kit.Heb ook eens gekeken op de site inderdaad hele leuke spulletjes.

Groetjes, Sylvia.

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
ik heb nog nooit een kit gekocht, jij hebt hele mooie kaarten gemaakt, ben benieuwd naar de rest..
groetjes,
Ans

Rosina zei

2 schitterende kaartjes heb je met die mini cardkit gemaakt Ank....
Zoooog gaaf!!!

groetjes Rosina