Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 20 februari 2017

Witte Pauw


Deze prachtige snijmal heb ik vorige week tweedehands aangeschaft en ik ben er erg blij mee want ik vind hem heel erg mooi. Op deze dubbele kraftkaart heb ik de pauw wit gehouden en ik heb hem verhoogd opgeplakt op een manier dat het lijkt of hij op de tekst staat. Het kader heb ik met een zwarte fineliner gedoodled maar dat vond ik te saai. Toen heb ik er met witte stift wat meer mee gedaan en ook rond de enamel dots om zo de sprookjesachtige sfeer te benadrukken. Ik vind een witte Pauw namelijk altijd heel feeëriek!
Ik lees weer graag jullie reacties.

groetjes van Ank6 opmerkingen:

Monique zei

Prachtig gedaan!
Lieve groetjes Monique

martina's kaartjes zei

wauw, deze is inderdaad opmerkelijk mooi ! geslaagd kaartje
grtjs,martina
x

Danielle zei

Je hebt leuk gedoodeld en gestippeld om de prachtige pauw. Altijd mooi, kraft en wit. Leuk hè, als je zo'n aankoop kunt doen!

Rosina zei

Heel mooi is dit kaartje Ank...inderdaad een mooie pauwenstans heb je op de kop getikt...komt ook heel mooi uit op dat kraft...en een leuke doodlerandje eropheen en ook die witte stipjes maakt het helemaal af...

groetjes Rosina

Marjan Küppers zei

Prachtige kaart met wit en kraft en zo chique ook! Mooie doodles, die maken het speels.

Ellen zei

Het is zeker een prachtige stans, die super tot zijn recht komt op je kaart.
Leuk!

groetjes, Ellen