Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 31 maart 2017

Mini cardkit 'Bon Voyage'En weer heb ik mij laten verleiden tot de aanschaf van een mini cardkit bij Studio 92. Als je hier klikt zie je wat er allemaal in de kit zit. Voor deze eerste kaart heb ik de koffertjes uit de kit gebruikt en de banner met tekst. Wat een leuke kleurtjes hè! De basiskaart is van kraft en daarop een stukje groen behangpapier. Wat stukjes washitape links en rechts, een bijpassend touwtje en wat op brons lijkend plastic maken het geheel compleet.


De tweede kaart heeft heel andere kleuren en symboliseert voor mij een gezellig dagje uit. Het zonnetje, de auto en de banner met tekst komen uit de kit. Daar zitten ook wolkjes in maar deze heb ik zelf gestanst. Deze kaart heb ik vrij simpel gehouden.

groetjes van Ank


6 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Wat een leuke kaarten heb je gemaakt met die kit! Die met die koffers vind ik zeer geslaagd!
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kaarten heb je met je kit gemaakt Ank. Ik ben helemaal weg van de onderste...inderdaad heerlijk een dagje op pad met de kever..hihi.
Lieve groetjes Miranda

Nelleke zei

Leuke kaarten zeg! Net als je vorige bloemenkaarten. Groetjes, Nelleke

Sabine zei

Hele leuke kaarten! die koffertjes zijn echt geweldig Liefs Sabine

Marjan Küppers zei

Ze zijn super, jouw kaartjes met de leuke kit!

Sylvia zei

Superleuke kit,Ank.Alles past zo mooi bij elkaar.je hebt er 2 mooie kaarten meegemaakt.Heel leuk.

Groetjes,Sylvia.