Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 5 april 2017

Nog meer 'Bon Voyage' cardkit


Hier zijn weer twee kaarten die ik met de kit heb gemaakt. Ik heb er een stukje dessinpapier en het label uit de kit voor gebruikt waar ik zelf de tekst op heb gestempeld. Het dessinpapier bevat veel meer kleuren maar ik ben voor het roze met bruin gegaan.

Deze tweede kaart is een lift van de kaart die Cornelie er mee maakte. Uiteraard heb ik er wel mijn eigen interpretatie aan gegeven. Het dessinpapier, de touwtjes en de roze 'clips' komen weer uit de kit.

Ik lees weer graag wat jullie er van vinden. Kennelijk vielen de vliegtuigjes niet zo in de smaak want daar heeft vrijwel niemand op gereageerd terwijl er wel veel naar is gekeken.

Fijne dag!
groetjes van Ank


6 opmerkingen:

Rosina zei

2 schitterende kaartjes Ank...zo een leuke sketch...en ook de kleurtjes zijn prachtig...
Maar ik heb al veel meer moois gemist zie ik wel..hele leuke vliegtuig kaartjes en ook die bon voyage kaartjes zijn PRACHTIG.... Jebent echt lekker op dreef...
groetjes Rosina

Sabine zei

Ook dit zijn hele leuke kaarten. Mooi die hoek zo precies in het DP Liefs Sabine

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ook deze zijn weer heel mooi Ank. Prachtig zoals bij de bovenste kaart die punt exact klopt en de kleuren vind ik erg mooi bij elkaar passen.
Lieve groetjes Miranda

Stella zei

Die kit gebruik je echt optimaal; ik zie nu al 7 (!!!) supergave kaartjes. Zo leuk om te zien! En ze zijn allemaal zo gaaf!

Sylvia zei

2 prachtige kaarten, Ank.De bloem is een mooie blikvanger.

Groetjes, Sylvia

Willy's creations zei

Vind ze prachtig :-)