Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 17 april 2017

Recycling
Ooit verzamelde ik afbeeldingen van de tekeningen van Marjolein Bastin. Ik heb heel veel gebruikte kaarten met haar prachtige tekeningen. Nu ben ik die kaarten aan het hergebruiken voor mijn eigen gemaakte kaarten. Voor de bovenste kaart heb ik een dubbele écru basiskaart gebruikt en daarop heb ik het plaatje met de tulpen geplakt. Ik had nog een kader uit het papier van Graphic45 en dat heb ik er verhoogd overheen gezet. Twee vlinders gestanst en daar de lijfjes van bewerkt en wat plakparels gebruikt en zo is een nieuwe kaart geboren!


Bij de tweede kaart heb ik een dubbele witte kaart als basis gebruikt met daarop een stukje behang. Daar weer bovenop de tekening van Marjolein Bastin. Ter versiering heb ik allerlei vlindertjes opgeplakt. De tekst in dezelfde kleur gestanst en een stukje twine  om de kaart geknoopt.

Gebruiken jullie ook wel eens oude kaarten om er weer nieuwe creaties mee te maken?

groetjes van Ank

5 opmerkingen:

Sabine zei

Wat een gave kaarten! Heel mooi gemaakt zo. Zo zie je maar dat oude kaarten nog altijd verwerkt kunnen worden voor nieuwe Liefs Sabine

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk idee en wat heb je er prachtige kaarten mee gemaakt Ank. Inderdaad zonde om te laten liggen of zo weg te doen. De vlinders op je bovenste kaart zijn pareltjes om te zien ;p
Lieve groetjes Miranda

Sylvia zei

2 prachtige kaarten,Ank.De eerste lijkt wel een schilderijtje.Heel leuk idee om te recyclen.

Groetjes,Sylvia.

Eri Kumeling zei

Ze zijn leuk geworden, deze tweedekanskaarten.
Groetjes, Eri

Antoinette Voorn zei

Wat enig gedaan , zijn net schilderijtes geworden! Groetjes Antoinette