Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 11 mei 2017

De laatste twee


Met de tags en de envelopjes uit de kits heb ik om de e.o.a. reden altijd het meeste moeite om wat te maken. Maar dit keer wist ik het ineens. Op de tag stempelde ik de grote tekst en ik maakte met twine en nog een greepje uit een andere kit de bovenkant. Het transparante envelopje plakte ik op bijpassend groen papier en daar bovenop plakte ik de bloem. Het steeltje zat in de kit, de bloem heb ik gestanst uit het stukje gestippelde papier dat eigenlijk de vulling van de glazen pot voorstelde. Je kunt op de achterkant van de tag nog wat schrijven en eventueel geld in het envelopje erbij doen.
 

Met deze kaart heb ik wel wat zitten worstelen en 100% tevreden ben ik niet. De label, het twine en de cirkel met stempel komen uit de kit. Ik heb weer het gele bijpassende papier gebruikt. In het label heb ik twee eyelets gemaakt en daar doorheen het twine geknoopt. Met fineliner heb ik de stempelafdruk omtrokken, afijn de rest wijst zich vanzelf.
 

Toen hield ik nog wat over uit de kit maar de inspiratie was op, dus dat komt wel een andere keer van pas. Hier zie je de 9 kaarten die ik er mee maakte. Het wordt weer tijd voor wat anders!
Last but not least wil ik even Je@net als nieuwe volger verwelkomen, hartstikke leuk dat je volger bent geworden, ik hoop dat je hier wat inspiratie kunt opdoen.

Allemaal weer bedankt voor het kijken en jullie eventuele reacties.

groetjes van Ank

6 opmerkingen:

Rosina zei

Het zijn wel 9 schitterende kaartjes die je gemaakt heb met die kit An...en allemaal toch heel verschillende KNAP gedaan!!!

groetjes Rosina

Sarah zei

Super. Die met groen en roos is heel mooi! En je bokaaltjes horen ook bij mijn favorieten.

Eri Kumeling zei

Het is een heel leuke serie met verschillende kaarten geworden Ank! Ook de laatste twee zijn erg mooi geworden.
Groetjes, Eri

Sylvia zei

Mooie kaart,Ank.Schattige bloem.Je hebt hele mooie kaarten met de kit gemaakt.Stuk voor stuk anders zo leuk gedaan.

Groetjes,Sylvia.

Je@net zei

Wat leuk om alle kaarten uit je kit nu bij elkaar te zien, Ank.
Erg mooi geworden allemaal!

Marjan Küppers zei

Ik vind dat je echt veel gemaakt hebt met de kit en ze zijn ook allemaal mooi geworden! Knap!