Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 4 mei 2017

Use your stuff - labelkaart


'Use you stuff' is een initiatief van Cornelie en gaat er om dat je oudere/vergeten spulletjes voor je kaarten (of andere werkstukken) gaat gebruiken. Nou deed ik dat al maar het is wel leuk om daar op deze manier gezamenlijk aan mee te doen. Op deze labelkaart heb ik oud dessinpapier gebruikt wat ik weer tegenkwam in een restjesdoos. Het past perfect bij de spulletjes uit de cardkit die ik hier ook heb gebruikt, nl. de kleine tag, de vlinder en de cirkel met bloemen en de paarse stans eronder. Zo is er weer een leuke kaart ontstaan met oude en nieuwe materialen.

Groetjes van Ank

6 opmerkingen:

Rosina zei

Heel mooi deze beterschapstag Ank...leuk in deze lila kleurtjes

groetjes Rosina

Sabine zei

Leuk gemaakt met deze mooie kleurtjes Liefs Sabine

marja zei

Wat een leuke tag zeg. Ik zeg...GESLAAGD. Groetjes marja

Eri zei

Leuke tag heb je gemaakt met je "oudere"spulletjes.
Groetjes, Eri

Cornelie zei

Inderdaad, mooie match samen! En dat is wat ik bedoel met 'Use your stuff', niet alleen oude spulletjes, maar deze juist combineren met nieuw. En door het met meerdere te doen inspireer je elkaar weer enorm en kom je weer op leuke ideetjes. O, ja dat heb ik ook nog, en O, ja, dat kan ik ook wel weer eens gebruiken.
Super leuk dus dat je ook een berichtje op deze manier hebt geplaatst! en het is een tof label geworden!

Sarah zei

Leuk! Ik heb vandaag ook een use your stuff - link.