Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 11 juni 2017

Met structuur

Ik heb het idee dat jullie de vorige kaart niet zo mooi vonden, gezien het grote aantal kijkers en het geringe aantal reacties. Kennelijk durft niemand te zeggen dat ie het niet mooi vindt en dat mag best hoor, daar kan ik wel tegen, je kunt toch niet altijd alles mooi en goed vinden en wat opbouwende kritiek stel ik ook best op prijs. Maar goed, de nieuwe kaart:


Voor deze kaart heb ik met structuurpasta en een stencil de cirkeltjes op de achtergrond gemaakt. Daarna met twee kleuren distress inkt gepoetst. Uit zwart de 'bloem' gestanst. Van het gouden tape heb ik een beetje spijt omdat het nogal oranje/geel lijkt maar ik kreeg het er niet heelhuids meer af.


De tekst twee keer uit zwart gestanst en op elkaar geplakt, zie bovenstaande foto. Een mooie gekregen raisin bloem en wat plakparels ter versiering en de hoekjes afgerond waardoor de zwarte hoekjes weer wat meer tevoorschijn komen.

Ik lees graag wat jullie er van vinden.
Fijne dag!
groetjes van Ank6 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

leuk, zonnig kaartje !
je kaartje van vrijdag, weinig reacties, wil denk ik niet automatisch zeggen dat de mensen het niet mooi vinden...
ik heb ook altijd veel kijkers, minder reacties.
zou me er geen zorgen over maken...
het werd een leuke kaart, misschien de kleurencombo valt misschien iets minder in de smaak, maar dat is ieder voor zich, daar hoef jij toch niet van wakker te liggen ! =)
knutsel maar lekker wat jij mooi vindt, en ja, smaken verschillen, gelukkig maar, anders zouden we allemaal dezelfde kaartjes maken, dat zou pas saai zijn, nietwaar ? =)
grtjs,martina
x

Danielle zei

Mooi, die bolletjes achtergrond! Ook mooie kleuren die je hebt gebruikt. Ik heb ook wel eens zo'n reepje tape geplakt, wat qua kleur anders uitpakte dan ik dacht. Ik heb er toen een reep papier overheen geplakt :-) Je bloem in jet zwart steekt mooi af. Mooi kaartje Ank!

Eri Kumeling zei

Leuke kaart met deze achtergrond en strutuurpasta! Het "gouden" reepje inderdaad iets minder, maar de zwarte bloem is prachtig!
Groetjes, Eri

Marjan Küppers zei

Ik heb de laatste tijd ook minder reacties dan vroeger, het verschuift allemaal ook naar Facebook en veel mensen hebben niet meer zoveel zin in reacties achterlaten. Een like is immers zo gezet? Ik zou me er ook maar geen zorgen over maken. Op deze kaart vind ik de structuurpasta met de zwarte accentjes erg leuk en de bloem past daar perfect bij. Het gouden stripje kan prima, maar als je het niet leuk vindt is iets anders erover heen ook misschien een optie.

Je@net zei

Wat een gaaf achtergrondje heb je bij deze kaart gemaakt, Ank. Mooie kleurkeuze ook en de zwarte bloem combineert daar perfect bij!

Ellen zei

Superleuk kaartje is dit! Bij je vorige was ik nog niet langs geweest dus net even gedaan: niets mis mee hoor, leuke layout juist.

groetjes, Ellen