Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 18 juli 2017

UiltjeVoor een kennisje dat van mintgroen houdt en de babykamer in die kleur heeft ingericht en van uiltjes, heb ik dit babykaartje gemaakt. Het is een dubbele kaart die ik met een Chinese mal heb uitgesneden. Het uiltje is van MD en die had ik nog nooit op een kaart gebruikt (wel met vilt).  Ik zie nu op de foto dat ik de 'buikpartij' ondersteboven er op heb geplakt dus dat zal ik nog even veranderen! 


Ook heb ik een naamslinger gemaakt met hetzelfde papier en kleinere uiltjes. Hieronder nog en detailfoto zodat het wat beter te zien is. Ook de vlaggetjes heb ik gestanst en de cirkels met een grote pons gedaan. De letters zijn gestempeld, de kleine uiltjes geponst.


Ook wil ik mijn twee nieuwe volgers van harte welkom heten, leuk dat jullie mijn blog zijn gaan volgen. (Zelf volg ik diverse voor mij nieuwe blogs zonder dat ik als volger sta aangemerkt want op de e.o.a. manier lukt dat niet meer.) Ik hoop dat jullie mijn maaksels leuk vinden en er inspiratie uit opdoen! En reacties worden door mij zéér op prijs gesteld!

groetjes van Ank


5 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Wat een leuk kaartje met deze "oude" uil, hij blijft toch leuk. Ook je naamslinger is heel mooi geworden. Zal zeker gewaardeerd worden door de ouders.
Groetjes, Eri

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
mooie kaart met de uil, ik vind de kleuren ook heel mooi en je naamslinger ziet er ook top uit.
Shoppen bij Ali blijft leuk, al die Eine beestjes kun je daar ook kopen..
groetjes,
Ans

Willy's creations zei

Ziet er schattig uit :-)

martina's kaartjes zei

deze werd helemaal leuk ! mooi gemaakt
grtjs,martina
x

trijntje zei

Wat een prachtuge kaart Ank superleuk in deze kleur. Mooi gemaakt. Leuke slinger ook. Fijn om dit te mogen maken. Groeten Trijntje