Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





dinsdag 15 augustus 2017

PIP

Toen ik in mijn hobbykamer aan het opruimen was kwam ik Pip spullen tegen die ik al heel lang heb. Journalingcards en uitgestanste kaders van behang. Die behangkaders heb ik ooit eens op marktplaats gekocht. Daar heb ik deze twee grote kaarten (A5 formaat) mee gemaakt. 



Het verschil zit hem in de details en het kleurgebruik. Vooral het verschil in de kaderkleuren geeft een iets andere sfeer/uitdstraling aan de kaart.


Overigens is dit al weer mijn 700e blogpost, dat betekent heel wat kaarten die ik in de loop der jaren heb gemaakt, op naar de 1.000e blogpost!! Leuk dat jullie me al die jaren zijn blijven volgen, dank daarvoor.

groetjes van Ank







7 opmerkingen:

trijntje zei

Leuk Ank die mooie pip ornamenten. Ik hou er wel van. Groeten Trijntje

Je@net zei

Wauw....wat mooi, Ank. Ben een groot fan van PIP!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw, dit is inderdaad helemaal PIP stijl. Geweldig leuk gedaan Ank. Het is ook leuk om je te volgen want je bent erg creatief op vele manieren. Daar geniet ik van dus zeker "op naar de 1000..";P
Lieve groetjes Miranda

Eri Kumeling zei

Heel erg leuk deze PIP kaarten! Al 700 keer geblogt, dat zijn heel veel kaarten. Veel succes voor de volgende 300! Ik hoop je nog lange tijd te volgen.
Groetjes, Eri

Ans Gilbert zei

Het zijn 2 hele mooie kaarten Ank,
Mooi formaat en de bonte kleuren van Pip, passen perfect bij elkaar.
groetjes
Ans

Marjan Küppers zei

Zo gaaf, Pip is druk, maar wel heel erg mooi en kleurrijk! Prachtige model ook! Twee gave kaarten!

Ellen zei

Wie wat bewaart heeft wat! Erg leuk zijn ze je kaarten met de PIP materialen.

groetjes, Ellen