Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 6 augustus 2017

Vintage Kerst


Het is lang geleden dat ik een vintage kaart maakte maar nu heb ik er zelfs een paar! Een dubbele écru kaart met daarop een bordeaux rode stitched vierkant. Daar bovenop een journalingcard die ik aan de randen met correctievloeistof heb bewerkt. In het midden heb ik een stukje reliëfbehang geplakt. Een stukje band met tekst er omheen en een bedel van een sneeuwpop erbij en niet te vergeten de schattige die-cut van K&Company. Het roosjesband geeft de finishing touch, ik heb het met wat goudglitterlijm bewerkt. Dat band heb ik overigens te koop in mijn winkeltje, zie rechts boven, heb je belangstelling mag je me ook mailen. Het kost € 1,75 per 90 cm.


Voor deze kaart heb ik een dubbele kraftkaart als uitgang genomen. Ook weer een bordeauxrode stitched oplegkaart gebruikt. Daar bovenop weer een journalingcard. De die-cuts zijn weer van K&Company en die heb ik verhoogd opgeplakt. Messingkleurige metalen hoekjes en vierkant en wat houten sterretjes ter versiering. Ook nog wat goudkleurige sterretjes en een goudkleurige stickertekst (die moeten toch ook op). Een paar rode plaksteentjes voor de nodige bling.

groetjes van Ank


7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kerstkaarten heb je gemaakt, Ank!

Eri Kumeling zei

Mooi deze vintage kerstkaarten, leuk al die details je je erbij hebt gebruikt.
Groetjes, Eri

Ans Gilbert zei

Mooie kerstkaarten heb je gemaakt, leuke plaatjes, mooi lint.. en de afwerking is ook mooi.
groetjes
Ans

Monique zei

Prachtige kaartjes!
Lieve groet, Monique

trijntje zei

IK vind ze alle twee prachtig Ank. Zo mooi gemaakt. De bovenste daar heb je zo'n enig plaatje op geplakt... Heel leuk details op beide kaarten. Het is supergoed geslaagd. Groeten Trijntje

Anneke zei

Prachtig die vintage kerstkaartjes! Ik blijf kijken!

Willy's creations zei

Mooi :-)