Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 21 september 2017

NotitieblokjesIk had een paar langwerpige notitieblokjes op de kop getikt en daar heb ik de voorkant van gepimpt. De eerste met een restje papier van Graphic45, wat 3D vlinders, roosjeskant en wat plakparels.


Op de tweede heb ik spijkerbroekpapier geplakt en touwstansjes van MD. Een houten knoop en wat metalen ruitvormige embellishments maken het weer compleet.


Op de derde bloemetjespapier en cirkels in bijpassende kleuren. Een ornament daar overheen en verder bijpassend een groter brad en wat plaksteentjes.


Op de laatste heb ik effen oranje geplakt en daarop een stukje houtpapier wat ik langs de randen gedistressed heb. De wijzerplaat heb ik verhoogd opgeplakt. Verder wat studs, zwarte plakparels en wat stickers van Zeeman.


En op de foto hierboven staan ze nog eens alle vier bij elkaar. Ook deze zijn weer voor de Kerstbeurs in december.

groetjes van Ank

10 opmerkingen:

Nelleke zei

O wat zijn ze leuk zeg, vooral die spijkerstof. En leuk dat je op een Kerstbeurs staat, dat gaan GerJanne en ik ook doen in december. Het is voor ons voor de eerste keer. Heb je tips voor ons? Waar is veel belangstelling voor? groetjes, Nelleke

Rosina zei

Heel leuk deze opgepimpte notitieboekjes Ank...ze zijn alle vier zooooo leuk... fijn dat je in december weer op de kerstbeurs gaat staan..


groetjes Rosina

trijntje zei

Wat een leuke notitieboekjes Ank. Leuk papier heb je gebruikt voor het oppompen. Groeten Trijntje

Je@net zei

Erg leuk geworden, Ank!

Danielle zei

Wat een leuk idee, mijn favoriet is ook de spijkerstof variant! Je hebt bij allemaal erg leuk gecombineerd en passende embellishments gevonden, knap!

Eri Kumeling zei

Mooie notitieboekjes Ank. Leuk dat je er mee op de Kerstbeurs gaat staan. Het zijn leuke cadeautjes om te geven.
Groetjes, Eri

Sabine zei

Wat een leuke verschillende notitieblokjes heb je gemaakt! Liefs Sabine

Ans Gilbert zei

Wat zijn ze leuk geworden Ank,
Ik vind de 1ste en de laatste het allermooiste,
groetjes
Ans

Marjan Küppers zei

Allemaal anders en allemaal echt mooi geworden! Mijn afvorieten zijn v.l.n.r. 1,2 en 3.

Willy's creations zei

Je heb de smaak te pakken..;-) ...super leuk.