Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 29 oktober 2017

Cardtoppers


Bij het opruimen kwam ik nog wat oude cardtoppers tegen dus daar ben ik meteen mee aan de slag gegaan. Het ook al wat oudere dessinpapier van de Action past er precies bij. De cardtopper heb ik uitgestanst want ik vond het leuker om hem rond te gebruiken.


De tweede cardtopper heb ik als het ware ingelijst, ook dit dessinpapier is uit een heel oud blok van de Action de uitgestanste dennentakken had ik nog liggen en bij beide kaarten heb ik weer wat stickerteksten gebruikt. Zo is er weer wat oud materiaal gebruikt. Ooit zal ik er toch wel doorheen komen *lol*

Fijne dag!
groetjes van Ank

10 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Wat passen die cardtoppers supermooi bij het papier! Het zijn prachtige kaarten geworden.
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Leuk zoals je de spulletjes gecombineerd hebt tot deze mooie kerstkaarten Ank. Voor jou zijn het "oude spulletjes" maar voor mij zijn het "nieuwe kaarten"..LOL.
Lieve groetjes Miranda

Monique zei

Heel erg mooi gedaan Ank!
Een heel mooi geheel.
Creatieve groetjes, Monique

Je@net zei

Wat een leuke kerstkaarten, Ank!

Marjan Küppers zei

Ze zijn superleuk, Ank!!

Rimmie zei

Twee prachtige kaarten!
Je hebt de cardtoppers heel mooi verwerkt.
De eerste vind ik echt heerlijk fris van kleur, erg mooi.

Groetjes

Rimmie

Danielle zei

Heel leuk hoe je spullen zo mooi bij elkaar passen! Ik vind ze allebei leuk, maar je eerste is wel mijn favorietje :-) Ik denk door de kleurtjes, erg mooi!

Sabine zei

Hele leuke kaarten! Mooi gemaakt, ik heb ook nog van die cardtoppers liggen. Misschien ook maar wat mee doen Liefs Sabine

trijntje zei

Wat een leuke kaarten met de cardtoppers. Je hebt er mooij papier bij gebruikt. Leuk gemaakt alle twee. Fleurig. Groeten Trijnthe

martina's kaartjes zei

het valt wel mee met 'oud' papier denk ik, het is van vorig jaar, heb er zelf ook nog van.... hahaha ! Gelukkig zonder houdbaarheidsdatum, dus het kan makkelijk nog gebruikt worden.
leuke kaartjes heb je hier nog wel staan hoor
grtjs,martina
x