Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 27 november 2017

Kerst met Washitape


Ik heb toch nog even tijd gevonden om een kaart te maken. Een moderne Kerstkaart dit keer. De basis is een dubbele witte kaart waar ik goud embossingpoeder op heb gestrooid en toen met de heattool heb verwarmd. Daar bovenop een witte kaart waarop ik washitape heb geplakt. Dit keer netjes recht afgeknipt en allemaal met goud.


Cirkels in bijpassende kleuren gestanst. De rest spreekt denk ik wel voor zich. Het is een strakke kaart geworden waar je van moet houden. Dus ik begrijp het wel als jullie het niet wat vinden!

groetjes van Ank

10 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

helemaal leuk, lekker bling bling
grtjs,martina
x

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
Ik vind je kaart echt heel mooi, ik vind het lastig om een strakke kaart te maken mooi met het goud erbij,
groetjes
Ans

Sabine zei

Ik vind hem supergaaf! Hartstikke leuk gedaan Liefs Sabine

Sarah zei

Ik vind hem mooi!!!

Eri Kumeling zei

Ik vind hem ook mooi! Soms vind je het zelf helemaal niets, maar krijg je toch leuke reacties. Zo zie je maar dat smaken verschillen! En dat is maar goed ook;-)
Groetjes, Eri

Monique zei

Een echte mooie kerstkaart!
Lieve groetjes, Monique

Je@net zei

Wat leuk gedaan met al die washitapejes, Ank!

Willy's creations zei

Heel apart!

Danielle zei

Leuk effect met dat embossingpoeder, ga ik onthouden :-) Ik hou wel van strakke kaartjes en vind deze dan ook heel geslaagd!

Marjan Küppers zei

Ik vind het een mooi design èn een mooie kaart! Ik houd ook van strakke kaarten. Houd zelf niet zo van die gouden plaktekstjes, maar dat is persoonlijk en dus een kwestie van smaak. Op deze banner passen ze wel heel goed!