Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 29 december 2017

Laatste serie


Vandaag laat ik jullie de laatste kerstkaarten zien die ik dit jaar heb gemaakt. Misschien ga ik wel vrolijk verder maar dat zal wel blijken. 


Het zijn niet de meest ingewikkelde kaarten die ik hier laat zien, het gaat om snel klaar kaarten die ik op het laatste moment nog nodig had. En met deze laatste kaart wil ik jullie allemaal bedanken voor een jaar van trouw volgen en reacties geven en tegelijkertijd wil ik jullie een hele goede jaarwisseling wensen. Dat het maar weer een inspiratievol en creatief jaar mag worden!


GELUKKIG NIEUWJAAR!

groetjes van Ank


4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het zijn dan misschien "snel klaar" kaarten Ank maar ik vind het een mooie en gezellige serie. Vooral die eerste vind ik top. Je hebt toch de moeite genomen een zelfgemaakt kaart te sturen.
Ook voor jou een fijne jaarwisseling en een goed, gezond en creatief 2018 gewenst. En dat we elkaar nog maar gezellig inspiratie mogen blijven geven ;p
Lieve groetjes Miranda

Eri Kumeling zei

Het is een leuke serie kaarten geworden, leuk met die verschillende ronde mallen! Ik wens jou ook een Fijne jaarwisseling, en een gezond en creatief 2018!
Groetjes, Eri

Je@net zei

Weer een erg leuke serie kaarten, Ank.
En jij ook een fijne jaarwisseling gewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Cornelie zei

Hoeft toch niet altijd ingewikkeld te zijn. Eenvoud is ook mooi. Vind vooral met het roodborstje prachtig. Echt winters.
Wat je voor de beurs allemaal had gemaakt ziet er ook leuk uit zeg!!
Fijne jaarwisseling!