Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 26 juli 2017

'Use your stuff!' Shakercards


Bij Cornelie zag ik deze leuke mal voor een shaker-bloem (hier) en ik was meteen verkocht. In de begintijd van het kaarten maken maakte ik veel schudkaarten met stempels waar een vlak van werd uitgesneden en daar had ik nog een hele doos vol schudmateriaal van liggen.


Dus in het kader van 'Use your Stuff!' zijn hier drie kaarten met de nieuwe mal en het al wel 20 jaar oude schudmateriaal. Ik was verbaasd over hoeveel verschillende kleurtjes en soorten dat ik nog had.


Ik heb drie heel verschillende kaarten gemaakt, zo kun je zien wat een verschil het maakt als je andere papiertjes gebruikt en andere stansjes.


Bij deze mal kun je de zgn. pouches kopen waar je het schudmateriaal in kunt doen, dat is extra gemakkelijk maar natuurlijk kan het ook gewoon met 3-D foam en transparante sheet. Bij de eerste en laatste kaart heb ik er voor gekozen om de tekst in de bloem te stempelen en de bloemen heb ik allemaal verhoogd opgeplakt.

Ik ben benieuwd of jullie deze kaarten net zo leuk vinden als dat ik vind om ze te maken! En maakten jullie 'vroeger' ook schudkaarten?

groetjes van Ank8 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke schudkaarten heb je gemaakt, Ank. Mooie frisse kleurtjes heb je gebruikt!

Cornelie zei

Leuk Ank!! En ik zal in de jaren '90 wat schudkaarten hebben gemaakt. Was er toen al gek op, en nu dus nog steeds. Maak ze graag en vaak hihi
Leuk dat ik je heb weten te inspireren, maar je hebt zelf ook een toffe serie gemaakt!De 1e spreekt mij het meeste aan. Tof!

Ans Gilbert zei

Leuke schudkaarten heb je gemaakt, de bloem is erg mooi daar voor. Ik maak nog niet zo lang kaarten, dus nee, heb er wel eens een paar gemaakt.
groetjes
Ans

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Ank, wat een gave serie schudkaarten heb je gemaakt, vooral de eerst vind ik super. Ik denk door het kleurtjescontrast. En of ik schudkaarten heb gemaakt, vond dat heel leuk en ik kreeg er altijd leuke reacties op.
Lieve groetjes Miranda

Eri zei

Wat zijn ze superleuk deze serie schudkaarten, mooie vrolijke kleuren heb je gebruikt. Wat handig die shaker pouches. Een tijdje terug eens een shaker kaart gemaakt met foam tape, maar het schudmateriaal blijft dan toch plakken aan de rand. Die pouches zijn dus een uitkomst voor een goed resultaat!
Groetjes, Eri

Sylvia zei

Hele mooie schudkaarten,Ank.

Gr,Sylvia.

Ellen zei

Ik vind ze superleuk, vooral de eerste twee.

groetjes, Ellen

Willy's creations zei

Ziet er prachtig uit :-)