Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 29 januari 2018

Flink ziek

Even een kort berichtje van mij. Jullie zullen wel denken die Ank komt helemaal niet meer langs op onze blogs, nou dat klopt maar er is wel een reden voor. Al sinds donderdag lig ik ziek op de bank/in bed. Heb al die dagen al zo'n 40 graden koorts zowel overdag als s'nachts en daar word ik helemaal gek van. Ik ben super slap, heb constant hoofdpijn en slaap heel veel op de gekste tijden. Ik heb geen laptop of mobiel met internet dus daarvoor moet ik naar boven achter de pc maar dat kan ik haast niet, ben ik te slap voor. Vandaag heeft een lieve buurvrouw boodschappen voor me gedaan en zij was de eerste levende persoon die ik zag sinds donderdag, wat kan een mens zich alleen voelen. Maar je wilt ook niet iedereen besmetten dus voor een deel kies ik daar ook zelf voor hoor. Afijn, even wat zwelgen in zelfmedelij, sorry daar voor. Ik hoop spoedig weer wat te kunnen plaatsen maar vooralsnog ziet het er niet naar uit.

groetjes van Ank

14 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Oh, wat vervelend Ank! Ik wens je heel veel Beterschap!
Groetjes, Eri

Nancy Soetaert zei

ik herken je verhaal, heb ook een volledige week in bed gelogeerd met fikse griep!
Spoedig herstel!
Nancy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Jeetje wat vervelend voor je Ank. Dat klinkt als die griep die rondwaart en ik begrijp dat mensen er flink ziek van zijn. Ziek maar goed uit en van slapen herstelt je lichaam dus lekker aan toegeven.
Bloggen komt weer wel, eerst beter worden.
Van harte beterschap.
Lieve groetjes Miranda

Nelleke zei

Ach wat vervelend zeg dat je al zolang ziek bent en weinig mensen ziet. Ik hoop dat je gauw weer wat opknapt en een luchtje kunt scheppen. Beterschap hoor en op tijd aan de bel trekken. Groetjes, Nelleke

Danielle zei

Hè bah wat vervelend Ank! Kan me voorstellen dat je helemaal vereenzaamt als je zoveel dagen niemand ziet.... gelukkig heb je een lieve buurvrouw die wat boodschappen heeft kunnen doen, fijn! Ik wens je veel beterschap en vanaf afstand een dikke beterschapsknuffel :-)

Wybrich zei

Beterschap Ank!! Fijn dat er een buurvrouw is die de boodschappen gedaan heeft!

Marjan Küppers zei

Ik wist het al via FB, hoop dat je snel op[knapt Ank, griep is zo naar!! Gelukkig heb je een lieve buurvrouw!

Monique zei

Van harte beterschap Ank!
Lieve groetjes, Monique

Sylvia zei

Heel veel beterschap,Ank.Ik herken je verhaal wel ik zit ook altijd hele dagen alleen.Gelukkig heb ik niet de griep.Rustig aan hoor bloggen komt wel weer.

Groetjes,Sylvia.

Ellen zei

Veel beterschap! Hoop voor je dat je snel opknapt.

groetjes, Ellen

Sabine zei

Hé wat vervelend. En zeker als je alleen bent valt het niet mee. Beterschap en snel op knappen hoor liefs sabine

trijntje zei

Heel veel beterschap Ank. Lastig dat je al zolang ziek bent.... hopelijk knap je snel op. Maar rustig aan. Veel sterkte nog. Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

beterschap lekker rustig aan doen hoor
groetjes ellen

Creaellenknutselsite zei

wens je heel veel beterschap
groetjes ellen