Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 11 maart 2018

Paaseieren


De creatiefbeurs die gisteren was, is prima verlopen, niet alleen qua organisatie maar óók voor mij als standhouder, dus ik ben een tevreden mens en kan hem met een gerust hart volgend jaar weer organiseren.

Naast de paashangers uit de vorige post (bijna allemaal verkocht) had ik ook deze paaseieren gemaakt. Twee eieren uitgestanst uit hetzelfde papier en daartussen een bakje gemaakt wat ik gevuld heb met paaseitjes.Het haasje van Eline erop gemaakt en wat vrolijk gekleurde paaseitjes erbij. De bovenkant dichtgebonden met een bijpassend strikje. Deze paaseieren waren in een mum van tijd allemaal verkocht.


Hier zie je nog eens allemaal bij elkaar. Het is ook wel een schattig gezicht, al zeg ik het zelf!

Fijne dag!
groetjes van Ank


10 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Dat ziet er supergaaf uit Ank! Heel gezellig al die paaseieren bij elkaar! Wat fijn dat je creatiefbeurs zo goed is verlopen!
Fijne zondag!
Groetjes, Eri

Je@net zei

Ooooh....dat ziet er inderdaad super schattig uit, Ank. Kan me helemaal voorstellen dat het goed verkocht werd.
Fijn dat het een geslaagde beurs was!

Sabine zei

Wat fijn dat de beurs zo goed is verlopen en wat een leuke bakjes! Heel mooi gemaakt Liefs Sabine

bolletjelucky.blogspot.com zei

Fijn dat je beurs zo goed verlopen is Ank. Als ik al die leuke en mooie eieren zo bij elkaar zie snap ik wel dat deze zo verkocht waren..gezellig :)
Lieve groetjes Miranda

Sylvia zei

Wat een schattige collectie paaseieren,Ank.Ik begrijp wel dat ze snel verkocht waren.Leuke,frisse kleurtjes en een lief konijntje.

Groetjes,Sylvia.

Hobby Hoogland zei


wat een vrolijk gezicht al die paaseieren op een rijtje,doet heel gezellig aan, het haasje blijft ook leuk om te gebruiken.
ik ben meteen volger geworden van jou blog.
groetjes Marjan.

trijntje zei

Wat een vrolijke creaties. De hazen zijn prachtig. Erg leuk gemaakt Ank, leuk om ze zo met elkaar op ce foto te zien. Groeten Trijntje

Marjan Küppers zei

Echt een erg leuke en mooie creatie, dat haasje is supercute en als cadeautje zo erg leuk. Fijn dat de beurs zo goed liep, volgdend jaar weer.

Monique zei

Het ziet er echt supergaaf uit! Fijn dat alles goed is verlopen.
Lieve groetjes, Monique

Grietje Jansen zei

Oh wat een schattige paasdingen heb je gemaakt, niet alleen deze eieren, maar ook die hangers van de vorige post. Prachtig hoor, en erg leuk dat je er ook nog goed wat van verkocht hebt.

Grietje