Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 22 april 2018

Vintage met roosjes


Het is lang geleden dat ik een vintage kaart maakte en eigenlijk is deze ook nog wel redelijk strak ook. Er lag nog een restje hout op mijn bureau, nou ja op papier gedrukt dan *lol* Dat wilde ik gebruiken en ook het nostalgische fotootje van de dame lag er dus de combinatie was snel gemaakt. Ik pakte er een fotolijstje van Tim Holtz bij en ben dus helemaal in dezelfde kleuren gebleven. Roosjes erbij gezocht in verschillende formaten en wat blaadjes en takjes groen. Dat alles geschikt rond het lijstje. In de hoek linksboven een metalen ornamentje met een fluwelen brad er op. Geen tekst want zo is de kaart voor meerdere doeleinden geschikt.

groetjes van Ank

6 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is een hele mooie kaart geworden Ank. Super zoals alles bij elkaar past.
Lieve groetjes Miranda

Sabine zei

Wat een prachtige kaart! heel mooi, en wat past alles schitterend bij elkaar. Liefs Sabine

Ellen zei

Mag je vaker doen hoor, prachtig kaartje!

groetjes, Ellen

Sylvia zei

Prachtige kaart met een mooi plaatje,Ank.

Groetjes,Sylvia.

Monique zei

Wat een prachtige kaart! Een genot om naar te kijken.
Lieve groetjes, Monique

Nelleke zei

Ik was wat afwezig in het reageren, en lees nu dat het met je moeder niet zo goed gaat na een valpartij in april. Wat een zorgen he, ik kan mij voorstellen dat je daar veel mee bezig bent. Tegelijkertijd jou kaartjes bewonderd en daar zitten leuke bij zoals deze, gaaf met die bloementjes. sterkte, Groetjes, Nelleke