Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 1 mei 2018

Vintage meisje


Vandaag heb ik weer een vintage kaart met een paperdoll van Tim Holtz. Over deze kaart ben ik zelf meer tevreden. Voor mijn gevoel is die meer in balans. Op de basiskaart van ecru heb ik een lichtgroen gemarmerd oplegvel geplakt met daarop een journaling card van een mij onbekend merk. Om het meisje echt te laten zitten  heb ik een strookje houtpapier gebruikt. Op de hoeken heb ik transparante stickers van de Action geplakt. Een echte strik in het haar en twee camees en wat bloemen maken de kaart compleet.

Ik heb nog steeds niet heel veel tijd om met de hobby bezig te zijn. Mijn moeder is nog steeds niet thuis maar is inmiddels wel aan het revalideren, het gaat steeds wat beter met haar. Omdat de nekwervels nog niet geheeld zijn moet ze nog steeds de harde nekkraag dragen en daar ondervindt ze veel hinder van. Toch is de verwachting dat ze over een paar weken weer naar huis kan. In de tussentijd moet er veel geregeld worden, afspraken afgezegd of verzet of ook wel gemaakt worden, de was moet gedaan en natuurlijk de post gehaald en de plantjes verzorgd. En natuurlijk de dagelijkse bezoekjes, het vergt allemaal veel tijd

groetjes van Ank.

8 opmerkingen:

Sylvia zei

Prachtige kaart,Ank.Leuk afgewerkt met de strik op het meisje.

Gr,Sylvia.

Ans Gilbert zei

Mooie vintage kaart Ank, de strik is echt een blikvanger,
Ansx

Sabine zei

Wat een mooie kaart! Schitterend gemaakt, heel mooi gecombineerd alles Liefs Sabine

Je@net zei

Erg mooie kaart, Ank.
En jij ook veel sterkte gewenst met je moeder!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie kaart Ank, leuk die echte strik bovenop haar hoofd. Beterschap voor je moeder en soms vragen andere zaken even aandacht. Bloggen en knutselen komt zeker weer wel.
Lieve groetjes Miranda

Rosina zei

Prachtige vintagekaart Ank...en beterschap met je moeder..sterkte met alle bezigheden hiermee...

groetjes Rosina

trijntje zei

Prachtige vintagekaart Ank. Heel erg leuk gemaakt. Alles past heel erg mooi bij elkaar. Wat een zorg om je moeder... ik wens je veel sterkte. En beterschap voor je moeder. Groeten Trijntje

Willy’s Creations zei

Een plaatje..ben lekker bezig met Tim Holtz;-)