Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 26 oktober 2018

Spelbinders en Pigo


Deze kaart past wel aardig in het kader van 'Use your stuff'' want het ijsblauwe papier heb ik al meer dan 15 jaar en ook de mal van Spelbinders waarmee ik het ornament heb gestanst heb ik al vele jaren in mijn bezit. En last but nog least het plaatje getekend door Piet Gourverneur (Pigo) komt ook uit de oude doos.

Ik heb geen dessinpapier gebruikt want ik vond dat het ornament goed tot zijn recht moest komen. Ik heb er plakparels op geplakt om het nog wat weelderiger te maken. Het plaatje heb ik rondom met correctievloeistof bewerkt net als de sneeuw. Ook de randen van de kaart heb ik er mee bewerkt. Verder nog wat transparante stickers met sneeuwkristallen.

Ik zag dat ik weer een nieuwe volger heb maar kan niet zien wie dat is. Welkom in ieder geval en ik hoop dat je hier wat inspiratie opdoet.

Ik lees weer graag wat jullie er van vinden.

Fijn weekend!
Groetjes van Ank

5 opmerkingen:

Rosina zei

Een schitterend kerstkaartje Ank, wat een prachtige stans onder het leuke plaatje een super mooi geheel zo....

groetjes en een fijn weekend
Rosina

Marjan Küppers zei

Mooie, klassieke kaart Ank! Het ornament is inderdaad prachtig en het achtergrondpapier een goede keus. De parels geven het iets chics!

Eri Kumeling zei

Leuke kaart heb je gemaakt met materialen uit de "oude doos". Het is een prachtig ornament en het plaatje komt er heel mooi op uit.
Groetjes, Eri

Creaellenknutselsite zei

wat een prachtig kaartje leuk om oude plaatjes te gebruiken
groetjes ellen

trijntje zei

Leuke kaart met deze mal. Kan heel goed op effen papier. Blijft de mal de aandacht trekken. Heel leuk. Groeten Trijntje