Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 13 november 2018

Mini Cardkit Joy, deel 1


Opnieuw heb ik me laten verleiden tot het kopen van die hartstikke leuke mini cardkits van Studio 92 van Ingrid Danvers. De kit waar ik deze kaarten mee heb gemaakt heet Joy en hieronder kun je zien wat er allemaal in zit. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om er heel verschillende kaarten mee te maken. het zijn vaak kleuren die ik zelf niet zo gauw bij elkaar zou gebruiken of uit zou kiezen en dat is zeker het geval bij deze kit.


Ook deze kerstbalkaart heb ik gemaakt met deze kit. De kerstbalkaart had ik nog liggen, ik kwam er een heel stapeltje van tegen tijdens het opruimen.Het zwarte dessinpapier komt uit een blok van de Action van vorig jaar. Hier zie je de kaart nog een keer vanuit een andere hoek.


Uiteraard heb ik nog meer kaartjes met de kit gemaakt maar die komen een volgende keer aan bod.

groetjes van Ank8 opmerkingen:

Je@net zei

Erg leuke kaarten heb je met de kit gemaakt, Ank!

Nelleke zei

Wat zijn dit ontzettend leuke kaartje geworden. Prachtige kleuren en wat past het prachtig bij elkaar. Net zoals je vorige ronde kaart met dat zwarte papier. Ook even verder terug gescrold en je laat mooie dingen zien.
groeten, Nelleke

Nancy Soetaert zei

toffe kaarten! een kleurencombi die ik uit mezelf ook niet echt zou kiezen, maar valt heel tof uit samen! is vast wat puzzelen met alles, maar echt originele kaartjes zo!
groetjes
nancy

Eri Kumeling zei

Wat zijn dit leuke kaarten geworden Ank. Alles past zo mooi bij elkaar en het zijn prachtige kleuren.
Groetjes, Eri

Marjan Küppers zei

Jij weet er wel raad mee, met die kits van Ingrid. Mooie kaartjes, Ank!

Monique zei

Het is een hele leuke kit. Mooie kaartjes heb je ermee gemaakt.
Lieve groetjes, Monique

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat lijkt me inderdaad het leuke van het werken met zo'n kit Ank. Originele kleuren maar ook het puzzelen om er veel en toch complete kaarten mee te maken. Er zit echt veel in zo te zien en de twee kaarten die al af zijn, zijn plaatjes om te zien. Ik ben benieuwd wat er volgt ;P
Lieve groetjes Miranda

trijntje zei

Leuke maarten gemaakt met behulp van de card-kit... Kan handig zijn. Je kan er nog wel even wat mee doen zo te zien. Maar dat lukt vast wel.Het effect op de kaarten is erg mooi. Groeten trijntje