Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 16 december 2018

Belletjes


De Kerstbeurs zit er weer op en het was een groot succes dus ik ben weliswaar heel moe maar enorm voldaan! 
Ik had o.a. deze kerstboomversiering gemaakt. De belletjes in de vorm van kerstmannetjes en sneeuwpopjes had ik nog op voorraad en daar wilde ik dus graag wat mee doen. Toen zag ik bij de Blokker wegwerp-shotglaasjes liggen en het idee was geboren! Met een gloeiende breinaald een gaatje bovenin gemaakt en vervolgens met een rode draad het belletje er in gehangen. Ter versiering wat hulst er op gelijmd en klaar! Ze vonden gretig aftrek en dit is dan ook de enige foto die ik er van heb.

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Je@net zei

Fijn dat de beurs zo geslaagd was, Ank.
En ook deze kerstklokjes zien er super schattig uit!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wat een leuk idee en wat een mooi effect geeft dat in die transparante glaasjes Ank. Ik begrijp wel dat mensen deze graag wilde kopen. Wat fijn dat het zo goed liep en dat je er een voldaan gevoel aan over hebt gehouden. Dan is het al je moeite zeker waard geweest :)
Lieve groetjes Miranda

Rosina zei

wat een geweldig leuke kersthangertjes Ank....en leuk voor je dat de kerstmarkt zo geslaagd is...
groetjes Rosina

Eri Kumeling zei

Wat een superleuk idee, deze kerstboom versiering. Je moet er maar op komen. En wat fijn dat je kerstmarkt zo'n succes was.
Groetjes, Eri

Sarah zei

Heel tof!

Marjan Küppers zei

Superleuk idee en ik snap wel dat die gretig aftrek vonden! Zag al heel mooie foto's op FB van alles wat je daar fotografeerde, leuk om te zien!

Willy’s Creations zei

wat een leuk idee Ank..nem het idee mee..voor volgend jaar 😉

Creaellenknutselsite zei

wat een leuk idee fijn dat de beurs goed is geslaagd dat geeft voldoening
fijne feestdagen
groetjes ellen