Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 12 augustus 2018

Stamperia kerstkaart no.1


Ik ben helemaal weg van het mooie Stamperia papier en heb me laten verleiden tot het kopen van o.a. een blokje met kerstafbeeldingen in prachtige roze en blauwe pasteltinten. Helemaal niet de traditionele kerstkleuren maar heel erg mooi. Dit is de eerste kaart die ik ermee heb gemaakt. Het is een groot exemplaar geworden, A5 formaat. Het dessinpapier wat ik heb gebruikt voor de postzegelstans komt uit een oud blok van de Action en is gewoon gebloemd papier maar het past er perfect bij. Ik heb de oude kerstster-stans van Marianne Design maar weer eens tevoorschijn gehaald. De bladnerven bewerkt met distress inkt.

Morgen wordt mijn moeder alsnog (na 4 maand) aan haar gebroken nekwervel geopereerd. Een spannende onderneming met haar 87 jaar en haar fragiele lichamelijke en geestelijke gezondheid. Gelukkig is ze als eerste aan beurt morgenvroeg en hopelijk horen we dan aan het begin van de middag hoe het ervoor staat. We duimen dat het goed gaat!

groetjes van Ank

7 opmerkingen:

Rosina zei

Je kaartje is weer een beauty Ank..het is inderdaad prachtig papier wat je ervoor gebruikt heb
Ik wens je veel sterkte met de operatie van je moeder...het is niet niks om op die leeftijd nog zo een zware operatie te ondergaan..

lieve groetjes
Rosina

Je@net zei

Een pracht van een kaart, Ank.
En veel sterkte voor je moeder morgen!

Nelleke zei

Sfeervolle kaart zeg en de bloem van MD is ook nog steeds 1 van mijn favorieten. Sterkte met je moeder, dat is niet niks. Groetjes Nelleke

Ans Gilbert zei

Prachtige kaart Ank, ik heb ook wat van dat papier gekocht is echt super.
Spannende dag morgen, heel veel sterkte voor je moeder,
Ansx

Ans Gilbert zei

Prachtige kaart met heel mooi papier, leuk die - oude - poinsettia. Spannende dag morgen voor jullie, heel veel sterkte,
Ansx

Wybrich zei

Prachtige kaart Ank!
Sterkte voor morgen. Best spannend allemaal.

Willy’s Creations zei

Beeldig..mooi met het takje er bij...zo gek...heb zoveel stansen...te lui om af en toe mijn machine te gebruiken 😉