Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 27 januari 2019

Just be happy


Heel lang geleden maakte ik kaarten met uitgeknipte stofjes. Dan zat ik hele dagen motieven uit stofjes te knippen en die gebruikte ik dan om op kaarten te plakken. Dat doe ik nu niet meer maar ik heb nog wel massa's van die stofjes liggen die te mooi zijn om niet meer te gebruiken en bovendien zit er ook teveel geld in. Dus zo af en toe maak ik er wel kaarten mee, ze staan allemaal in een aparte categorie op mijn blog.


Deze twee kaarten hebben als basis een witte dubbele kaart en daarop heb ik dessinpapier geplakt in de kleuren van het stofje. De gebloemde cirkels heb uit het lapje stof gestanst en samen met de 3d-stickers van Zeeman heb ik er een leuke compositie van gemaakt. Op de bovenste kaart heb ik de tekst samengesteld uit letterstickertjes en het gestanste woord happy.
Gebruiken jullie wel eens stofjes op je kaarten?

groetjes van Ank


7 opmerkingen:

Danielle zei

Wat een geweldig vrolijke kleurtjes!! Erg leuk gecombineerd, de stofjes met het papier. Ik gebruik nooit stofjes, maar dat komt ook omdat ik er geen heb ;-)

Je@net zei

Wat een leuke fleurige kaarten, Ank!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een heerlijke fleurige kaarten Ank. Hier wordt je vanzelf blij van door de kleuren en mooie bloemen. Ik gebruik van alles op mijn kaarten dus ook wel eens stof.
Lieve groetjes Miranda

Eri Kumeling zei

Ziet er heel gezellig uit! Je hebt mooi passend papier gevonden bij de stofjes.
Groetjes, Eri

Nelleke zei

Nee ik gebruik eigenlijk helemaal geen stofjes op de kaarten. Heel af en toe maar dat hoeft dan ook geen bloemen of figuurtjes te zijn. Super leuk hoe je dat opgelost hebt, Geen knipperlicht en toch een leuk resultaat. Groetjes, Nelleke

Marjan Küppers zei

Die stofjes staan toch geweldig bij de bloemen, heel mooi gecombineerd en mooie kaarten als resultaat!

Wybrich zei

Ja Ank, zo herkenbaar de viooltjes stof! Wat heb ik er veel uitgeknipt en er kaarten meegemaakt...
Deze zijn ook erg leuk!