Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 6 februari 2019

Uiltje


Nog steeds in het kader van oude voorraad opmaken heb ik deze kaart gemaakt. Het knipvel waar dit plaatje van komt heb ik al heel lang liggen net als de papiertjes die uit een heel oud blokje komen van Kruidvat als ik het me goed herinner. De beide dessinpapiertjes heb ik bewerkt met distress inkt walnut stain en dat heb ik ook met de rand van de gestanste blauwe cirkel gedaan. Het plaatje plakte ik op die blauwe cirkel en dat heb ik verhoogd aangebracht op de houten rand. Als versiering wat houten sterretjes die ik ook al heel lang heb. Bewust geen tekst zodat de kaart voor diverse doeleinden kan worden gebruikt.

Wat vinden jullie ervan? Ik lees het graag!
groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Je@net zei

Erg mooie kaart, Ank!

Marjan Küppers zei

Mooi staat de houten cirkel bij het plaatje en de blauwe eronder! Het achtergrondpapier staat er mooi bij, niet te overheersend, maar laat wel alles goed uitkomen.

Eri Kumeling zei

De houten cirkel en de sterren doen het plaatje prachtig uitkomen! En maakt het net wat specialer!
Groetjes, Eri

Ans Gilbert zei

Die knipvellen zijn nog niet zo oud hoor, ik heb/had ze ook en heb er kerstkaarten mee gemaakt, ik vind de houten krans er mooi bij passen,
Ansx

Lenet zei

Prachtig Kaartje en wat een mooi plaatje van die uil.

Ellen zei

Ik vind 'm mooi!

groetjes, Ellen

trijntje zei

Heel mooi deze kaart Ank. Goed om oude materialen op te maken. Probeer het ook te doen.... maar lukt me niet altijd. Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje probeer het ook altijd om restjes zoveel mogelijk te gebruiken, heb een doos vol
groetjes ellen