Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 17 september 2019

Stamperia shakercard


Ik ben helemaal weg van het prachtige Stamperia papier en ik heb me dan ook laten verleiden weer een aantal kerstvellen te kopen. Ook vind ik schudkaarten superleuk en deze ronde afbeeldingen kon ik leuk combineren met de shakerwindows van MD.


Ronde kaarten vind ik ook heel erg leuk om te maken en de prachtige grote stansmal had ik nog bijna niet gebruikt. Alles gecombineerd, sneeuw in de vorm van zout er in (achteraf gezien had ik er iets meer in moeten doen) en dan versieren. Dat laatste heb ik rustig gehouden met enkel wat rode plakparels, anders werd de kaart te druk.

Ik lees weer graag wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank7 opmerkingen:

Rosina zei

Prachtig deze ronde shakerkaartjes Ank...inderdaad heel mooi papier ervoor gebruikt...
groetjes Rosina

Nelleke zei

Leuke kaart, ik dacht Ank maakt graag ronde kaarten, ze schrijft het ook. Je hebt mooie materialen gebruikt. En het geheel past goed bij elkaar. Groetje,s Nelleke

Eri Kumeling zei

Je hebt een heel mooie ronde kaart gemaakt! Wat een mooie afbeelding achter de shaker! Aan zout als schudmateriaal zou ik helemaal niet aan gedacht hebben. De sneeuw die voor de shaker verkocht wordt is toch wel heel erg statisch.
Groetjes, Eri

Marjan Küppers zei

Ronde kaarten zijn ook heel mooi en deze is dat ook. Leuk, een shaker en dan met zo'n mooi tafereeltje! Gaaf kaartje, Ank!

Creaellenknutselsite zei

wat een prachtig schudkaartje met dat mooie tafereeltje het is inderdaad heel mooi papier wat je hebt gebruikt
groetjes ellen

trijntje zei

Wat een prachtige ronde shakerkaarten heb je gemaakt Ank. Ik vind de Stamperia materialen ook zo mooi. Heb er ook wat van in Voorraad. Groeten Trijntje

trijntje zei

Nog even een vraagje heb je ervaring met zout als schudmateriaal. Lijkt me dat dat vocht aantrekt?