Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 8 november 2019

Mix


Ik heb nog verschillende mini cardkits liggen voor kerstkaarten en die heb ik allemaal bij elkaar gelegd en met deze mix ben ik kaarten gaan maken. Dit is het eerste exemplaar en ik kan dus niet precies vertellen wat uit welke kit komt. Voor mij is dit in de hele drukke tijd die ik momenteel heb een uitkomst omdat het tamelijk snel te maken kaarten zijn en toch ben ik dan even lekker met de hobby bezig.

Bedankt ook voor de reacties op mijn vorige kaart, daar ben ik heel blij mee en ik lees ze graag! soms komen er maar een paar reacties en dat vind ik heel jammer maar het lijkt nu weer aan te trekken ;-) 

groetjes van Ank


8 opmerkingen:

Wybrich zei

Een mooi snel klaar kaartje!

Eri Kumeling zei

Heel erg leuke kaart met die verschillende en kleurige boompjes!
Groetjes, Eri

Danielle zei

Wat een leuke kerstkaart met frisse kleurtjes! Heel geslaagd. Ik heb een herfstkit besteld en inderdaad, heel handig voor de wat snellere kaartjes! Fijn weekend!

Annerieke zei

Soms zijn snelle kaarten best handig. Deze is erg leuk, lekker vrolijke kleuren.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met die verschillende boompjes in die frisse kleurtjes
groetjes ellen

Marjan Küppers zei

Slim om te mixen en matchen, goed gedaan. Het is een mooi, fris kaartje! Succes met de drukte ook!

trijntje zei

Leuk om de pakketten te combineren en je eigen draai eraan geven Ank. En vooral slem e weinig tijd hebt kin je toch nog lekker even bezig. En geeft het een fijne ontspanning. De kaart is erg leuk met de mooie gekleurde bomen. Groeten Trijntje

Anneke zei

Je maakt wel hele mooie kaarten met die kits, super ook deze!