Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 2 januari 2019

Vlinder


Allereerst wil ik iedereen alle goeds voor 2019 wensen. Bedankt dat jullie me zijn gaan of blijven volgen en super bedankt voor de reacties die af en toe worden achtergelaten. Helaas wordt dat laatste wel steeds minder. Ik hoop dat dat in het nieuwe jaar weer wat aantrekt.Ik heb dit keer een vlinderkaart voor jullie. Ineens had ik zin om wat anders dan kerstkaarten te maken. Toch zullen jullie die gedurende het jaar ook wel voorbij zien komen aangezien ik er geen meer heb overgehouden.


Dit is geen ingewikkelde kaart maar ik had zin om deze vlindermal te gaan gebruiken. Een restje papier met bloemetjes heb ik gebruikt voor de bovenste gedetailleerde stans. Daarbij de andere papiertjes uitgezocht. De vlinders verhoogd bovenop elkaar geplakt.De plakparels lijken zalmkleur maar zijn in het echt parelkleur en roze. De tekststans had ik nog liggen (nog een heel stapeltje, ooit gekocht) en zo is de eerste kaart van 2019 een feit.

groetjes van Ank

6 opmerkingen:

Je@net zei

Een mooie kaart om het jaar mee te beginnen, Ank.
En jij natuurlijk ook een gezellig, gezond en creatief jaar gewenst!

Suzan zei

Beste wensen voor het nieuwe jaar Ank! Je kaartje is prachtig!
Groetjes Suzan

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ook voor jou de beste wensen voor 2019 Ank. Je laat meteen een vrolijke en mooie binnenkomer zien. Heerlijk die fleurige kleurtjes en mooi zoals je met de pareltjes gewerkt hebt. Een plaatje vind ik.
Lieve groetjes Miranda

Eri Kumeling zei

Ank voor jou ook een gezond, gelukkig en creatief 2019. Met de creativiteit zit het al goed met deze mooie eerste kaart van 2019!
Groetjes, Eri

Wybrich zei

Voor jou ook de beste wensen Ank!
Mooie kaart, lekker frisse kleurtjes!

trijntje zei

Ook de beste wensen Ank. Blijf je volgen hoor...Prachtige kaart met de mooie frisse kleuren. leuk om te zien... En en vlinder staat altijd leuk op een kaart. Alles erg leuk gecombineerd. Groeten trijntje