Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 4 februari 2020

In de schemering


Als het gaat schemeren komen de konijntjes tevoorschijn en ze spelen dan in het maanlicht. Dat heb ik met dit stempeltafereeltje willen laten zien. Ik vind het nog wel lastig hoor om zo een mooie kaart te maken. Dat stempelen moet ik echt nog wel leren.
De achtergrond heb ik met distress inkt gemaakt. De maan heb ik lichtjes wat vlekken gegeven. De sterren heb ik er ingetekend maar achteraf vind ik dat ik dat te symmetrisch heb gedaan. De stempeltjes komen allemaal uit China.

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Oh wow, wat een geweldig mooie kaart. Je hebt de schemering prachtig weergegeven. Wat zijn die springende konijntjes er leuk bij.
Groetjes, Eri

Annerieke zei

Wauw, wat mooi Ank! Niet te zien dat je het lastig vindt dat stempelen, ziet er prima uit. Je hebt de kaart mooi opgebouwd. Grappig om te zien hè, hoe je kaart met stempelwerk van niets naar iets verandert.

Je@net zei

Wauw...echt een pracht van een kaart, Ank!

Marjan Küppers zei

Mooi tafereel, Ank, erg leuk die happy knijnen! Mooie sterrenhemel en stralende maan, tof gedaan!

marja zei

Leuk gedaan ank. Snap wat je bedoeld.. 't is lastig maar ik vind dat 't jou al goed af gaat. Groetjes marja

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nou ik vind dat het maken van een tafereeltje met inkt en stempels je al heel goed af gaat hoor Ank. Het is een mooie kaart geworden met die leuke konijntjes. Volgens mij is iedereen naar zichzelf toe altijd meer kritisch, van mij mag je er trots op zijn ;)
Lieve groetjes Miranda

trijntje zei

Wat een prachtige kaart Ank. Leuke achtergrond en leuk tafereel gestempeld. Groeten Trijntje

Wybrich zei

Hij is mooi geworden hoor! De maan is ook goed gelukt!