Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 27 mei 2020

DCL#330

Bij Dutch Card Lovers is er weer een nieuwe uitdaging. Dit keer moet je een kaart maken geïnspireerd op een moodboard. Het moodboard bestaat uit veel dingen en kleuren, ik plaats hem onderaan deze post.
Ik heb een aantal dingen uit het moodboard gehaald namelijk het raam, de kleuren, het strand en de palmbomen en de bloempotten bovenaan en daarmee heb ik de volgende kaart gemaakt:


Ik ben benieuwd of jullie die dingen herkennen op mijn kaart.
Ik vond het erg leuk om te doen en zo gebruik je nog eens dingen op een andere manier. Zo heb ik de bloempotten afgeknipt van een stansje topiary van MD. Het raam had ik ooit tweedehands gekocht maar nog nooit gebruikt. De blaadjes had ik ooit eens gekregen en voldeden nu mooi als palmboom.

Dit is dus het moodboard


groetjes van Ank

7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat heb je het moodboard mooi verwerkt in deze kaart, Ank!

Eri Kumeling zei

Dat heb je heel leuk bedacht Ank, heel tof de vensterbank in alle kleuren die voorkomen in het moodboard. Ik vond het een heel pittige opdracht.
Groetjes, Eri

Marjan zei

Ik herken de zaken die jij noemt van het moodboard zeker! Erg mooi gedaan, Ank. Het is een prachtige kaart. Dankjewel voor je deelname!

Nicole Parmentier zei

Ik herken het moodboard er zeker in! Vooral het raam zag ik meteen maar ook de sfeer en de kleuren. Ik vind het ook mooi hoe je de binnenkant van het raam en de achtergrond met de stenen hebt gedaan. Een hele mooie weldoordachte kaart! Bedankt voor het meedoen met DCL.

trijntje zei

Wat een leuke kaart. Heel goed bedacht om de verschillende dingetjes van het moodboards terug te zien op de kaart. Knap gedaan. Groeten Trijntje

anja curvers zei

Wow wat mooi gedaan zeg leuk met dat raam en de muur heel herkenbaar vanuit het moodboard. Fijn dat je meedoet bij DCL.

Ellen zei

Wat een leuke kaart Ank, je hebt het moodboard creatief gebruikt!
Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen