Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 2 mei 2020

Verliefd op Pink Ink Designs

Eigenlijk mag ik van mezelf geen dessinpapier meer kopen want ik kan zelf al wel een winkeltje beginnen maar op dit papier van Pink Ink Designs werd ik op slag verliefd.
Het zijn met name de kleuren die ik prachtig vind maar ook de tekeningen spreken me zeer aan.
Dus ja ik ben er toch voor gevallen en heb een blokje aangeschaft

Het volgende probleem is dan dat ik het lastig vind om zo´n blok aan te breken dus ben ik voorzichtig begonnen met de voorkant (zie links boven) in stukken te snijden, behalve de zwarte bovenrand kon ik daar het meeste wel van gebruiken.


De eerste kaart die ik maakte was deze, de olifant heb ik uitgeknipt en opgeplakt op een achtergrond die ik heb gemaakt met distress inkt. De bloemen zijn daar later met een stencil overheen gesponst.


Ik heb geprobeerd om de bloementak die in de afbeelding zit, bovenaan middels stansen terug te laten komen.
Her en der wat strass steentjes om het af te maken.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, dat lees ik graag.

groetjes van Ank

11 opmerkingen:

Annerieke zei

Geweldig wat mooi Ank! Ik kan me voorstellen dat als een blok viel voor dit papier. Ik herken dat wel, ik val ook op kleur en later zie ik dan pas afbeeldingen of tekst erbij. Mooi papier bewaar ik ook graag, hahaha soms ook iets te lang ;-).

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje met inderdaad prachtig papier Ank... leuk gedaan!!!

groetjes Rosina

Ans Gilbert zei

Prachtig papier, je hebt er een mooie kaart mee gemaakt,
Groetjes
Ansx

Eri Kumeling zei

Prachtige kleurrijke kaart Ank! Heel leuk om de zelfgemaakte tak terug te laten komen. Haha, je bent wel heel zuinig op dat papier dat je zelfs van de voorkant van het blokje een leuke kaart weet te maken.
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Prachtig wat een mooie kaart Ank. Hele warme kleuren en mooi die tak daar bovenin. Dat geeft echt een idee van diepte. Ik snap dat je viel voor dit blok en zó herkenbaar om het dan zonde te vinden om er in te knippen/snijden hihi. Ook je kaart voor Marjan hieronder is een beauty, sprookjesachtig mooi.
Lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Wauw...wat een mooie kaart is dit, Ank!

Els zei

Super wat een leuke kaart Ank en ook je nieuwe papier is ook heel mooi en ga je nog meer mooie creaties mee maken.

Anneke zei

Tja, ik kan met je wedijveren qua hoeveelheid papier denk ik :)
Goed idee om de kaft ook te gebruiken. Ik vind het een prachtig kaartje!

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje wat een mooi papier is dat ben benieuwd naar je andere creaties
groetjes ellen

Marjan Küppers zei

Helemaal gemist deze kaart, maar wat mooi! De kaft ook gebruiken is een goed idee. De tak onderaan en jouw tak matchen prima!

trijntje zei

Ik ben al even niet meer bij je geweest Ank. Want ik heb heel wat leuke kaarten gemist. Die je met dit prachtgie vrolijke papier blok hebt gemaakt. Het is inderdaad prachtgie dit papier. Je hebt gelijk we hebben heel wat papier verzameld. Maar som laat je toch nog een keer verleiden. Leuk toch. Het mag af en toe weleens hoor. Deze kaart is erg leuk geworden. Groeten Trijntje