Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





zaterdag 4 juli 2020

Elfje


Zelf ben ik er niet helemaal tevreden over maar ik kan zo moeilijk iets weggooien.
Het elfje is een stans en de achtergrond heb ik eerst gepoetst met distress inkt en vervolgens met een cirkel als mal de zon er op gemaakt.
Daarna heb ik met drie kleine stempels de rest gemaakt.
Het gras was het meeste werk want dat is maar een klein stempeltje wat ik wel een keer of 15 heb gebruikt.

groetjes van Ank

7 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Niet zo streng zijn voor jezelf Ank, ik vind het een plaatje. Mooi zoals je de achtergrond gemaakt hebt in die warme kleurtjes.
Lieve groetjes Miranda

Eri zei

Het eerste wat ik dacht is; Wow, wat mooi! De kleuren zijn super. Hier is volgens mij niets mis mee. Ik zou willen dat ik het zo kon!
Groetjes, Eri

Annerieke zei

Ik vind je kaart erg mooi Ank, vaak ben je zelf het meest kritisch hè, dat herken ik wel ;-). Het is wel altijd leuk om te zien hoe je de kaart opbouwt met inkt en stempels, vind je ook niet?

Marjan zei

Hmmm.... waarom ben je zelf niet helemaal tevreden? Ik zie er echt niets aan dat niet mooi is, hoor! Ik vind het een prachtig tafereeltje in heel mooie tinten!

Henriët zei

Niet tevreden??? Ik vind hem geweldig mooi!
Groetjes van Henriët

Trijntje zei

Niet tevreden? De kaart is heel mooie geworden zo Ank. Niets mis mee... maar jij had misschien zelf war anders in je hoofd? Gelukkig dat je niets kan weggooien want dat was jammer geweest. Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje ik vind er niks mis mee ik herken het wel als je een idee in je hoofd hebt en het anders word
groetjes ellen