Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 17 december 2014

Op de valreep


Sorry sorry sorry dat ik zo weinig van me heb laten horen, zowel hier als op jullie blogs. Er kwamen zoveel andere dingen op mijn pad dat ik er gewoonweg niet aan toe kwam. Op de valreep voor Kerst toch nog een Kerstkaart gemaakt. De prachtige zwarte stans heb ik op marktplaats gekocht. Ik heb er rood cardstock achter geplakt en alles op een zilverkleurige oplegkaart gedaan. Vervolgens dat weer op een zwarte oplegkaart op een dubbele witte kaart geplakt. Met plaksteentjes nog wat versiering aangebracht.

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Unknown zei

Mooie aankoop heb je gedaan met deze stans. Een prachtige kaart heb je ermee gemaakt!

groetjes, Joke

Wil Frutsel zei

Prachtig, wat een schitterende kaart met deze prachtige mal!! Top.
xx Wilma

Willy's creations zei

Ziet er prachtig uit Ank!

Groetjes,Willy

martina's kaartjes zei

iedereen heeft het op zijn beurt wel eens druk, geen probleem hoor !
een leuke creatie !
grtjs,martina
x

Rosina zei

heel mooi is deze kerstkaart Ank...een prachtige stans en zo met zwart,rood en zilver geeft een echte feestelijke uitstraling....
groetjes Rosina

Unknown zei

Geen sorry hoor Ank, heel herkenbaar ;-) Je hebt naast het bloggen immers ook nog een ander leven, ja toch? Maar wat een chique kaart is dit, erg mooi zeg! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Henriëtte zei

't Is weer een beauty hoor Anke.
Volgens mij is het gewoon de tijd van het jaar, ik loop ook stevig achter met bloggen, dus sorry hoef je wat mij betreft niet te zeggen hoor, anders zeg ik het bij deze terug hihi.

groetjes Henriëtte

Sylvia zei

Prachtige kaart,Ank.
Mooie mal.

Groetjes,
Sylvia.