Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 18 april 2015

Graphic45


Met het prachtige papier van Graphic45 uit de Precious Memories Collection, waar ik maar een paar stukjes van heb, heb ik deze babykaart gemaakt. Ik vind het zo'n lief plaatje in zulke mooie kleuren! Het satijnen hartje en de kanten bloem had ik nog liggen net als de perzikkleurige knoop en bloem. nog wat plaksteentjes en een bedel erbij en dat vond ik genoeg. Het dessinpapier komt zo het best tot zijn recht.

Ook wil ik mijn nieuwe volgers weer welkom heten! Leuk dat jullie er zijn, ik hoop dat mijn blog jullie tot inspiratie mag zijn.

Fijn weekend!
groetjes van Ank7 opmerkingen:

Willy's creations zei

De jouwe is ook een plaatje...beeldig..ja een Graphic45 fan zijn we...haha..heb gisteren een spoed opdracht gemaakt voor een 80 jarige..met Graphic 45 papier...ga hem straks op de blog zetten..zo leuk geworden :-)

Groetjes,Willy

Unknown zei

Superlief babykaartje Ank, dat satijnen hartje is zo fijntjes erop! Gaaf bedeltje ook, met die kleine voetjes! Groetjes, Ira
♥Ira’s Crea Corner♥

Unknown zei

Een hele mooie babykaart is het geworden. prachtig van kleur en leuke details heb je gebruikt.

groetjes, Joke

Rosina zei

Een super lief babykaartje Ank en ook hele leuke accentjes erop

groetjes Rosina

Marijke zei

Wat een superlief babykaartje. Mooi ook het satijnen hartje en het lieve bedeltje. Het ronde kraft/wit kaartje uit je vorige bericht vindt ik geweldig mooi!!!

Groetjes,
Marijke

Henriëtte zei

Wat een schatje van een kaart Ank.

groetjes Henriëtte

vintagebyina zei

prachtige babykaart.
Groetjes Ina