Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 20 oktober 2016

Inchies

Misschien al wel jaren geleden, dat weet ik niet meer precies, kwam ik ergens een dergelijke kaart tegen en ik vond het zo leuk dat ik het idee ervan heb onthouden. Eerst spons je met een aantal kleuren distress inkt een achtergrond. Daarop stempel je met zwarte inkt een aantal stempels. Vervolgens ga je die uitponsen of stansen (zoals ik heb gedaan) maar dan wel zo dat je de stempelafdrukjes niet helemaal centraal hebt. Van sommige afdrukjes heb ik slechts een deel gebruikt. Je geeft de afdrukjes her en der wat witte accentjes (op de foto helaas niet zo goed te zien) en vervolgens mat je ze op zwart enz. enz. Voor de basiskaart een mooie bijpassende kleur uitzoeken.


Ik was zo enthousiast dat ik er meteen nog eentje heb gemaakt met heel andere kleuren en ook andere stempels. Je ziet dat de sfeer van deze kaart meteen heel anders is. Ik heb ook nog een kerstvariant gemaakt maar die laat ik de volgende keer zien.
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden en mocht het nu oorspronkelijk jouw idee zijn, sein me dan even in want dan link ik je blog alsnog.

groetjes van Ank


8 opmerkingen:

Sylvia zei

Wat een prachtig kaarten, Ank.Mooi stempelwerk en een mooie strakke vormgeving.Heel mooi gemaakt.

Groetjes,Sylvia.

Sabine zei

Hele mooie kaarten! Prachtige kleuren en schitterend gedaan Liefs Sabine

Monique zei

Wauw! Prachtig gedaan hoor.
Groetjes, Monique

Linda zei

Wat leuk gedaan
gr Linda

Rosina zei

wat een geweldige mooie kaartjes Ank....heel leuk gestempeld en zeker met die zacht gekleurde achtergrond....TOP kaartjes vind ik het...

groetjes Rosina

Nancy Soetaert zei

heel leuk zo'n kaartjes!
groetjes
nancy

Cornelie zei

Erg leuk en mooi dit effect. Prachtige kleurtjes heb je ook gebruikt. Zeker een techniekje om te onthouden!

Ellen zei

Wat een leuk en origineel idee! Ik vind je kaartjes heel mooi.

groetjes, Ellen