Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 22 oktober 2016

Kerst inchies


Vandaag laat ik jullie de kerstkaart zien die ik maakte met de inchies, de vierkantjes. Hoe ik de kaart heb gemaakt heb ik in de vorige post beschreven. Deze ging precies hetzelfde alleen met andere kleuren. Omdat deze kleuren wat donkerder zijn zie je ook beter de witte accentjes die ik heb aangebracht. Ik moet zeggen dat ik het een geslaagde techniek vind en ik zal er ook zeker nog wel eens meer kaarten mee maken.

groetjes van Ank

11 opmerkingen:

Syl(via) zei

Wat een ontzettend mooie kaart Ank. Zulke prachtige kleuren gebruikt! Gr. Syl(via)

Henriëtte zei

Wat een mooie kaart Ank.

Groetjes Henriëtte

Nelleke zei

Mooie kaarten zeg met die inches. Ooit waren inches als uitdaging bij de liftchallenge of Dutch card lovers. Maar ik kan het stempelen niet herinneren. Maar het is ene leuke techniek dat zeker! Groetjes, Nelleke

Danielle zei

Wauw, erg leuk gedaan!! Ik vind de kleurtjes heel mooi die je hebt gebruikt.

Sylvia zei

Deze kerstversie is ook heel mooi,Ank.Fijne zondag.

Groetjes,Sylvia.

Wybrich zei

Ja, erg leuk Ank! Die andere 2 van een bericht hieronder zijn ook mooi, hou er wel van!

Sabine zei

Hele gave kaart! Heel knap gemaakt Liefs sabine

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat zijn je inchie-kaarten mooi Ank, ook die hieronder. Mooie warme achtergrondkleuren en de witte accentjes geven er meer diepte aan. Heel gaaf...ik krijg zin om mijn inchie-stempels ook weer eens op te zoeken..hihi.
Lieve groetjes Miranda

Marjan Küppers zei

De vorige post miste ik even, heb in mijn vakantie niet elke dag geblogd. Maar ook bekeken natuurlijk en leuk om te lezen hoe je ze maakte. Ze zijn prachtig, net als deze, maar ik vind dit de mooiste, dat komt door de warme en gloedvolle uitstraling!

Ellen zei

Dit vind ik ook een heel mooie variant!

groetjes, Ellen

Sarah zei

DEze is leuk!