Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

maandag 23 januari 2017

Er loopt een streepje door


Vandaag heb ik voor jullie twee kaarten die ik heb gemaakt met washitape. Ik had nieuwe stansmalletjes voor de golvende randen en toen ik die binnenkreeg had ik meteen het idee om ze op deze manier te gebruiken met washitape.


Je neemt een aantal rolletjes in bij elkaar passende kleuren en plakt daarmee de basiskaart bijna vol met uitzondering van de randen. Daarbovenop heb ik verhoogd de delen met de golvende randen geplaatst, ik heb dat met 3-D kit gedaan. Wel nadat ik de stempels had geplaatst en de hoeken had afgerond met een pons.


Ter versiering heb ik nog wat bijpassende plakparels geplakt. Ook die heb ik bewust niet symmetrisch opgeplakt evenals de golvende lijnen.
Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank12 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel apart Ank, het doet me echt aan kunst denken. Wat heb je dit leuk bedacht en uitgevoerd, heel origineel.
Lieve groetjes Miranda

Sabine zei

Heel leuk gemaakt. Lekker vrolijk en stoer Liefs Sabine

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
wat een leuk idee zo met de washi tapejes..erg mooi met de golvende randen.. ziet er uit als kunst..
groetjes,
Ans

Willy's creations zei

Leuk hoe je de mallen heb gebruikt..idee bewaard ;-)

Sarah zei

Super! De tweede vind ik heel mooi!

Danielle zei

Wat een idee! Ik ga 'm onthouden voor de kerst want ik heb heel leuke kerst tapejes die ik wel zie zitten op zo'n kaart. Leuk bedacht, leuk uitgevoerd! Ook hoe je de pareltjes hebt geplakt, top!

Nelleke zei

Ze zijn leuk Ank, alhoewel niet naast elkaar, daar zijn ze te verschillend voor. (:-) Eerst dacht ik dat ze wel op een wijnglas leken. Mooie randen zijn het zeg. Met washitape is het leuk werken, doe het veel te weinig. Groetjes, Nelleke

Rosina zei

heel mooi deze kaartjes Ank....super leuk met die washitape en ook met die golvende randjes geven een sierlijke uitstraling...

groetjes Rosina

Unknown zei

Hoi Ank, Ik vind deze kaarten geweldig leuk en zeer origineel gemaakt.
Ze zien er ook vrolijk uit en je kunt ze maken voor elke gelegenheid.

Lieve groetjes, Joke

Marjan Küppers zei

Heel mooi! Vooral die bovenste, maar dat komt omdat ik die meer sprekend vind. Ook door de tekst. De tweede kaart doet er zeker niet voor onder!

Miranda V zei

Super leuk dat jij weer lekker aan het plakken bent, ik moest natuurlijk gelijk even komen gluren. Dit model blijft leuk hé, op een eenvoudige manier een hele leuke kaart. Ik vind ze beide erg leuk. Ik ben niet zo van de kleur paars op de een of andere manier, maar deze combinatie is heel geslaagd!

Ellen zei

Wat een leuk idee zeg! Ziet er mooi uit.

groetjes, Ellen