Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

donderdag 26 januari 2017

Nog tweeMet twee iets andere stansen heb ik deze beide kaarten gemaakt. Het 'recept' is weer hetzelfde: op de witte dubbele basiskaart allemaal washitape plakken. Vervolgens plak je daar verhoogd de beide uitgestanste delen op.


Je stempelt er een bijpassende tekst op en plakt wat plakparels of enamel dots langs de golflijntjes erbij, en klaar is je kaart!


Je kunt duidelijk het verschil zien als je de lijnen paralel aan elkaar uitstanst of wanneer je dat wat uit elkaar laat lopen. Zelf vind ik dat eerste wat mooier bij deze golflijnen.

groetjes van Ank7 opmerkingen:

Miranda V zei

Oh jij bent lekker op dreef! Hups, zomaar nog twee kaarten. Ze zijn leuk met deze speelse golfjes. Dat de golf-vorm wat breder wordt bij de kaart met de blauw-roze tapejes geeft nog een extra leuk effect!

Ans Gilbert zei

Hoi Ank,
ze zijn echt heel leuk, mooi met de tapejes, ik vind de rechtse het mooist, daar lopen de lijnen meer symmetrisch.
groetjes,
Ans

Rosina zei

Schitterend zijn ook deze kaartjes Ank...weer heerlijk in de weer geweest met washitape met zoooooo een mooi resultaat...

groetjes Rosina

Nancy Soetaert zei

Leuk idee om wat tapejes te verwerken!
Nancy

Antoinette Voorn zei

Wat een gaaf en origineel idee zeg! Schitterende kaartjes heb je gemaakt. Xxx en groetjes Antoinette

Monique zei

Ik vind ze alle 4 even mooi! Wat een leuk idee. Maar ook het dessinpapier leent zich hier heel goed voor. Prachtig gedaan!
Groetjes Monique

Linda Visser - van der Velden zei

Leuke kaarten zeg, dit idee moet ik onthouden :). Ik vind de kleurencombinatie van je felicitatie-kaart heel gaaf! Groetjes, Linda