Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 1 augustus 2017

Schommelen


Vandaag heb ik twee schommelkaarten voor jullie om te laten zien. De eerste is een felicitatiekaart voor een baby of peuter. Het plaatje komt van een oud geboortekaartje. Ik wilde het niet alleen bij bruin en ecru houden dus heb ik wat kleur toegevoegd.


De tweede kaart is een kerstkaart met het leuke grijze beertje Tatty Teddy er op. De kleuren aangepast aan het plaatje. De sterretjes uit de stans gebruikt op de onderste rand. Inmiddels heb ik de smaak van het kerstkaarten maken weer helemaal te pakken dus die zullen jullie binnenkort wel meer op mijn blog gaan zien.

groetjes van Ank

6 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Wat een lieve plaatjes heb je gebruikt voor je schommelkaarten, en ze zijn zo verschillend. Die kleurige achtergrond bij de eerste maakt het veel levendiger.
Groetjes, Eri

Je@net zei

Twee super schattige schommelkaarten, Ank!

Sabine zei

Hele leuke schommelkaarten heb je gemaakt. Mooi je kerstkaart en je gewone kaart. Mooi verschil ertussen Liefs sabine

Danielle zei

Blijft toch ook leuk, zo'n schommelkaart! Dat plaatje op het eerste kaartje is erg leuk! Ik heb toevallig ook een begin gemaakt met kerstkaarten van de week....

Monique zei

Dit zijn 2 prachtige kaarten. Ook je schudkaarten zijn super geworden.
Lieve groet, Monique

Sylvia zei

2 mooie kaarten,Ank.Schattig plaatje van het Taddy beertje.

Groetjes,Sylvia.