Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 18 mei 2018

Monochroom


Toch weer geïnspireerd door de paperdolls van Tim Holtz maakte ik deze kaart. Het oplegvel vond ik op zich al heel mooi en komt uit een blok van de Printery Collection. Ik heb er iets afgesneden zodat de kaart uiteindelijk 15 x 15 cm is geworden. De dubbele kaart steekt daarom maar heel ietsje uit. De randen daarvan heb ik gedistressd. De afgesneden stukjes van het oplegvel heb ik weer gebruikt en vastgezet met de grote medaillon. Een strookje houtpapier geeft het paperdoll-stel bodem onder de voeten. Een bloem gemaakt van een papieren bloem, een gehaakt exemplaar en in het hart een brad met plakparel plakte ik rechts. Een aantal transparante vierkantjes ter versiering zonder dat het te druk te werd, opgeplakt. Als laatste een tekst in het onderste vlak gestempeld. Ik vond het mooi om alles in dezelfde tint te houden en dat is aardig gelukt. Een monochrome kaart dus.

Met mijn moeder ging het de afgelopen week ineens een stuk slechter vooral geestelijk, ze was heel warrig. Daar zijn we erg van geschrokken. Het zag er naar uit dat ze niet meer terug naar haar huis zou kunnen. Nu wordt uitgezocht waar haar warrigheid vandaan komt en het lijkt er op dat dat van de pijnmedicatie komt. Die zijn ze nu heel langzaam aan het afbouwen en er lijkt wat verbetering in te zitten. In ieder geval zijn we er voorlopig nog wel 'zoet' mee.

groetjes van Ank

7 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie kaart geworden, Ank.
Heel herkenbaar. Ook mijn moeder was een periode heel verward door de morfine. Gelukkig ging het na het afbouwen een stuk beter. Hopelijk gaat het bij jouw moeder ook zo. Sterkte ermee!

Sabine zei

Wat een mooie kaart. Heel veel sterkte met je moeder liefs Sabine

Eri Kumeling zei

Wat een mooie kaart Ank. Ik hoop voor jullie dat er toch weer een verbetering komt voor je Moeder. Veel sterkte toegewenst.
Groetjes, Eri

Marjan Küppers zei

Mooie kaart met elegante vintage uitstraling, Ank! Wat naar van je moeder. Hopelijk gaat het beter nadat de pijnbestrijding is afgebouwd.
Mijn moeder had dit ook altijd als er weer een opname in ziekenhuis was, bij haar was het zoutgehalte in het bloed te laag en daar werd zij erg warrig van.
Sterkte!

Ans Gilbert zei

Hele mooie vintagekaart Ank, met een heel leuk plaatje, ik vind de vierkantjes erg leuk erbij.
Ook mijn moeder was vaak in de war als de medicatie te hoog was of niet goed aansloeg,ik hoop dat het beter zal gaan,
Ansx

Willy’s Creations zei

Prachtige Tim Holtz creatie :-)

Sylvia zei

Mooie kaart,Ank.Beterschap voor je moeder.

Groetjes,Sylvia.