Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 2 juni 2018

Zwanen


Met mijn moeder gaat het nog steeds niet erg goed en dat is ook de reden waarom jullie mij vrijwel niet op jullie blogs zien, sorry daarvoor. Gisteren heb ik wel even de tijd en de rust gevonden om dit kaartje te maken. Het mooie romantische plaatje van de zwanen had ik als uitgangspunt. Ik heb een dubbele kraft kaart gebruikt met daarop een vierkante stans met sneeuwkristallen (maar die zie je niet onder de andere stansen). Daarop een grote ronde stans die ik met distress inkt walnut stain heb gesponst en daar weer op de bijbehorende doily stans. Overigens beiden verhoogd opegeplakt. Daar weer bovenop het prachtige plaatje met daar omheen een houten kader. Rechtsonder heb ik wat rietpluimen e.d. gezet om het groen weer terug te laten komen. Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.

groetjes van Ank

9 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Wat naar dat het nog steeds niet zo goed gaat, het blijft een grote zorg en logisch dat je daar veel tijd aan besteed. Moeilijk allemaal, veel sterkte Ank.
Fijn dat je even een kaartje maken kon, even alles loslaten. Je kaart is prachtig, door de lagen en de mooie hoekdecoratie zit er diepte in.

Je@net zei

Wat vervelend dat het met je moeder nog steeds niet beter gaat, Ank. Heel logisch dat je eerste zorg en aandacht nu naar haar toe gaat.
Met mijn moeder gaat het inmiddels redelijk...een stapje vooruit, maar soms ook weer een stapje achteruit. Ze blijft positief en dat scheelt al een heel stuk.
Je kaart vind ik prachtig. Fijn dat je even wat rust vond om aan de freubel te gaan!

Ans Gilbert zei

Niet fijn dat het nog steeds niet goed gaat met je moeder,begrijpelijk dat het veel tijd kost. Mooie kaart heb je gemaakt,wens je veel sterkte,
Ansx

Eri Kumeling zei

Wat jammer dat het nog niet zo goed gaat met je Moeder. Het is logisch dat je met de zorg voor haar al veel tijd kwijt bent. Daarom is het zo fijn dat je gisteren toch even fijn kon knutselen aan deze prachtige kaart.
Groetjes, Eri

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje heb je gemaakt, vervelend dat het nog steeds niet goed is met je moeder sterkte
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat naar dat het nog steeds niet goed gaat met je moeder Ank. Ik kan me voorstellen dat je dat erg bezig houdt. Fijn dat je even de rust hebt kunnen vinden om deze mooie kaart te maken, het is een plaatje.
Sterkte...
Lieve groetjes Miranda

Sylvia zei

Hele mooie kaart,Ank.Mooi met al die verschillende materialen.Vervelend dat het nog steeds niet goed gaat met je moeder.Sterkte met alles.

Groetjes,Sylvia.

trijntje zei

Wat een prachtige kast Ank. Wat fijn dat je even rust gevonden hebt om deze kaart te kunnen maken. Heel verkeerde sterkte met je moeder. Begrijpelijk dat je dan wat minder op de bloggen bent. Ik ben er zelf ook niet zo veel. Door het mooie weer doe ik veel andere dingen... Heel veel sterkte met je moeder. Goeten Trijntje

Willy’s Creations zei

Heel mooi!

Groetjes,Willy