Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 20 juli 2018

Boekje


Met de mooie ticketmal van Studio Light heb ik een klein boekje gemaakt. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan, ziehier mijn eerste probeersel. Ik heb het gemaakt voor een lieve vriendin en moet er nog van alles in schrijven en plakken maar dat wilde ik niet op mijn blog zetten. Voor de buitenkant van het boekje heb ik veertjespapier gebruikt. Het kader heb ik verhoogd opgeplakt en verder een paar hartjes en plakparels in dezelfde kleur groen als het organza lint wat ik heb gebruikt om het boekje te binden.


Op de linker bladzijde heb ik verhoogd wat uitgestanste veertjes aangebracht. Hier ga ik een foto opplakken. Op de rechterzijde kan ik wat tekst schrijven.Bij de volgende bladzijde heb ik een pocket gemaakt waar een kraft label in zit. Het label heb ik aan de randen bewerkt met distressinkt. Op de achterkant kan ik nog wat schrijven. Rechts een plaatje van een klok met daaromheen een gestanst kader. Een paar echte veertjes in de hoek.Ook op dit label is de achterkant blanco dus daar kan ik een boodschap op kwijt. De roosjes rechts zijn weer verhoogd opgeplakt en op de gestempelde regels kan ik weer wat tekst kwijt.

De randen van alle oplegkaarten zijn gesponst met distressinkt. De achterkant is weer hetzelfde als de voorkant zonder versieringen.

Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden en lees graag eerlijke kritiek, je mag ook wel eens iets minder mooi vinden! Hoe dan ook bedankt voor eventuele reacties.

groetjes van Ank
7 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Dit is/wordt een schitterende boekje voor je vriendin Ank! De verstopte labels en versiering geven net dat persoonlijke tintje. Je vriendin zal er vast heel blij mee zijn.
Groetjes, Eri

Je@net zei

Wat een leuk boekje heb je zo gemaakt, Ank!

Je@net zei

Erg leuk boekje heb je zo gemaakt, Ank!

Danielle zei

Wat is dat veertjespapier mooi!! Erg gaaf zeg, dat de veertjes ook aan de binnenkant terug komen. Een heel mooi, persoonlijk cadeautje.

Ans Gilbert zei

Heel mooi boekje heb je gemaakt Ank, de ticketstans is echt veelzijdig..alleen heb ik nog geen goede methode gevonden, om het lint er doorheen te rijgen..
Ik gebruik enveloppen van 17x17 cm,maar meestal CD-enveloppen met bubbeltjes plastic ..dan weet ik zeker dat er niks mis kan gaan..
..en de pijn..er is volgens mij geen echte oplossing..
fijn weekend,
Ansx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie manier om iets speciaals voor een vriendin te maken Ank. Lief dat veertjespapier en aan de binnenkant zijn ook leuke verrassende details. Geen kritiek hier hoor alleen complimenten ;P
Lieve groetjes Miranda

Willy’s Creations zei

Ziet er prachtig uit 😀