Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





dinsdag 31 juli 2018

Explosiebox




Vandaag eens iets heel anders. Ik heb een zgn. explosiebox gemaakt. Het is mijn eerste en ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind om te doen. De buitenkant heb ik heel simpel gehouden zodat de verrassing binnenin blijft. Alleen het deksel heb ik versierd.



Ik heb me laten leiden door de kleuren van het gestreepte achtergrondpapier. Op elk vierkant een met stippels geëmboste cirkel. In het midden op de bodem van de box heb ik een tekst gestempeld en die heb ik verhoogd op de ook verhoogde paarse rand geplakt.



Binnenin mooie bloemenkransen die ik verhoogd heb opgeplakt en versierd met de zilverkleurige perlenpen. Bovenop een grote vlinder en binnen in de box kleintjes en die ook allemaal met de perlenpen versierd.
Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank







4 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Wat een leuke explosiebox, prachtig met deze verrassende binnenkant. En wat een mooie krans heb je hiervoor gebruikt.
Groetjes, Eri

Je@net zei

Erg mooi doosje, Ank!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Prachtig vind ik hem Ank en zo leuk dat liedje op het middenpaneel. Geeft meteen een feestelijk gevoel. Prachtig kransen en vlinders heb je gebruikt en zo fijntjes versierd met de pearlpen. Dit is echt een cadeautje voor de ontvanger.
Lieve groetjes Miranda

Willy’s Creations zei

ziet er heel leuk uit 😀