Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zondag 26 augustus 2018

Stamperia kerstkaart no. 4


Door het Stamperia papier ben ik weer helemaal geïnspireerd om kerstkaarten te maken. De plaatjes zijn natuurlijk op zich al zo mooi dat je er ook niet heel veel mee hoeft te doen.


In dit geval heb ik een paar dennentakken uitgestanst en die verhoogd opgeplakt. Een Stamperialabeltje er aan gehangen en strikjes aangebracht.


Onderaan een mooie rand verhoogd opgeplakt en die versierd met sterretjes en weer een strikje waar ik de 'staartjes' van af heb geknipt. Uiteraard heb ik alles in bijpassende zachte kleuren gehouden.

groetjes van Ank

8 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Wat een prachtige kaart Ank, de dennentakken en de strikjes maken het helemaal af. Zo krijg je al een mooi stapeltje kerstkaarten. Fijne zondag.
Groetjes, Eri

Nancy Soetaert zei

Ik vind je kaart prachtig. Mooi gedecoreerd, wat met zo'n groot plaatje niet makkelijk is!
Fijne zondag
Nancy

Marjan Küppers zei

Ben het met je eens dat er verder weinig nodig is en jouw toevoegingen van takjes en labeltje en de schattige strikjes zijn precies goed! Heel mooie kaart!

Je@net zei

Erg mooie kerstkaart, Ank!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ook dit is een kerstkaart met een lieve uitstraling. Mooi gedaan Ank, méér is niet nodig vind ik.
Lieve groetjes Miranda

Ans Gilbert zei

Wat een mooie kerstkaart Ank,
Groetjes uit Engeland,
Ansx

Ellen zei

Heel mooi kaartje, snap dat het zo heerlijk is om aan de kerstkaarten te gaan.

groetjes, Ellen

trijntje zei

Heel mooi zoals je de kaart hebt afgewerkt Ank. Er hoeft inderdaad niet veel op.. de plaatjes zijn prachtug. Groeten Trijntje