Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

woensdag 22 augustus 2018

Stamperia kerstkaart no.3


Dit keer een kaart met Stamperia papier in een andere kleurstelling. Het zijn de meer traditionele kleuren. Een typisch Amerikaans huis er op. Ik heb er kerstboompjes voor geplaatst en bovenaan een paar takjes hulst. Alles met correctie vloeistof bewerkt zodat het lijkt of er sneeuw op zit. De hulstbesjes zijn plakparels. De banner heb ik met distress inkt bewerkt. Ik ben helemaal verliefd op dit prachtige papiermerk, wat een mooie papierlijnen hebben ze.

groetjes van Ank

7 opmerkingen:

Je@net zei

Super mooie kaart geworden, Ank!

Eri Kumeling zei

Wat een mooie kaart in de traditionele kerstkleuren.
Door de sneeuw lekker winters.
Groetjes, Eri

Ans Gilbert zei

Je kaartje ziet er heel mooi en winters uit, het Stamperia papier is echt super, ik heb er ook een paar blokjes van,
Ansx

Willy’s Creations zei

Beeldig 😀

trijntje zei

Prachtuge kaart Ank in deze traditionele kerstkleuren. Het is een geweldig mooi plaatje. Leuk zo met de boompjes erbij. Sneeuw op deboompjrs een leuk detail. Een extra winters effect. Groeten Trijntje

Marjan Küppers zei

Mooie en sfeervolle kaart, het huisje straalt echt iets uit en er zit een mooie diepte in. Het doet me op de een of andere manier echt denken aan jouw foto's!
Fijn weekend!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een prachtige kerstkaart Ank. Helemaal af met die mooie tak bovenaan en die leuke besneeuwde bomen. Echt lekker winters :)
Lieve groetjes Miranda