Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 7 augustus 2018

Nog een explosiebox


De afgelopen dagen ben ik af en toe bezig geweest met de tweede explosiebox. Deze heb ik wel aan de buitenkant beplakt, dat maakt het toch wel ietsje vrolijker.


Binnenin echte vrouwendingen, alle items zijn uit hetzelfde papier gestanst wat ook op de buitenkant zit. Her en der wat plakparels geplakt voor de nodige 'bling-bling'.Mijn camera heeft wat kuren daardoor de soms wat blauwige foto's. De juiste kleuren zie je op de voorlaatste foto.

groetjes van Ank
4 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Wat een prachtig doosje Ank, zo mooi met dit papier. En tof zoals je de binnenkant versierd hebt met "vrouwendingen" en blingbling.
Groetjes, Eri

Je@net zei

Deze is ook al zo mooi geworden, Ank!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wauw wat een feestelijke box Ank. Heel leuk met die "vrouwenspulletjes" erin. Hier kan ik naar blijven kijken :) Ook de buitenkant vind ik mooi gedecoreerd. Helemaal àf dus ;P
Lieve groetjes Miranda

trijntje zei

Wat een mooie explosiebox Ank.leuke dingen heb je gestanst. leuk papier. de box van hieronder is oom erg leuk. Groeten trijntje