Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

zaterdag 29 december 2018

Kerstlabel


Omdat ik altijd graag restjes opmaak heb ik dit label gemaakt. Het dessinpapier heb ik afgeronde hoekjes gegeven. De bloem in rood gestanst en met een kerstbrad in het midden verhoogd vastgezet. Bovenaan nog een paar kleine stansjes op elkaar vastgezet met een kleine bling-brad en ook die verhoogd vastgezet. Als laatste de tekst er op en  rood-wit gestreept twine er door geknoopt. En zo is het label klaar voor gebruik!

groetjes van Ank

6 opmerkingen:

Dora zei

Mooie label. Die bloem springt eruit. Top.

Eri Kumeling zei

Wat een leuke label heb je gemaakt van je restjes! Die prachtige bloem is een echte blikvanger. Tof met die brad erin. Ik wens je een fijne jaarwisseling en een goed begin van 2019.
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk fris gekleurd label heb je gemaakt van je restjes Ank. Mooi met die grote bloem als blokvanger en die brad in het midden maakt het nog leuker.
Fijne jaarwisseling vast.
Lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Wat een mooie label is dit, Ank.
En die bloem is gaaf. Pons of stans en welk merk eigenlijk?

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi label heb je gemaakt met je restjes ben ook gek op restjes papier je kunt er niet genoeg hebben om te stansen etc.
wens je een fijne jaarwisseling
groetjes ellen

Alina zei

mooi, ik ben dol op labels, ik maak ze niet vaak, maar je brengt me op ideeen :) !