Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

dinsdag 12 maart 2019

Voor aan de muur


Bij het uitruimen van een kast vond ik een stapel kartonnen cirkels terug  die ik ooit eens op een rommelmarkt op de kop had getikt. Het zijn de middenstukken die overbleven van ronde passe partouts. Het leek me wel leuk er iets mee te gaan doen en dus aan de slag. Het is een wandversiering geworden voor een kinderkamer. 


Ik heb de ondergrond gepoetst met distressinkt in verschillende tinten blauw. Daarop heb ik met een masker en reliëfpasta sterren aangebracht. De maan heb ik uit reeds geëmbost papier gestanst en vervolgens in verschillende tinten geel gepoetst. De uiltjes en de takken gestanst en verhoogd aangebracht. Er moet alleen nog een ophanghaakje  aan gemaakt worden.

Ik lees graag wat jullie er van vinden.

groetjes van Ank

6 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je dat leuk bedacht en gemaakt Ank. Ik dacht eerst dat je een oude lp bewerkt had. Leuk die uiltjes zo op de tak en je sterren in reliëf zijn mooi tegen de blauwe achtergrond.
Lieve groetjes Miranda

Eri Kumeling zei

Wat een mooi wandschilderijtje Ank, de gewolkte achtergrond is heel mooi gelukt, en de uiltjes staan mooi in de picture.
Groetjes, Eri

Marjan Küppers zei

Oh wat leuk! Mooi dat blauw in de cirkel bij wijze van lucht. Schattig die sterretjes en zo lief die uiltjes op de mooie tak!

Creaellenknutselsite zei

wat een geweldig leuk idee net of de uiltjes in de lucht zitten
groetjes ellen

trijntje zei

Heel leuk om zulke mooie circelsterug te vinden en er dan zoiets moois van te maken Ank. Ziet er heel gezellig uit asn de muur. Groeten Trijntje

Sarah zei

Super mooi! Tof idee x