Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!

vrijdag 28 juni 2019

Van restjes


Een kleine vierkante kaart waarvan ik de hoeken heb afgerond is de basis. Van restjes dessinpapier heb ik de bovenste rozet gemaakt en die heb ik op een stansje met geschulpte rand geplakt. Daaronder weer een cirkel met stikrandjes. Alles versierd met de perlenpen in exact de kleur van de achterste cirkel maar op de foto lijken de middelste dotjes veel roder. Een leuk kwastje er onder en zo heb ik weer een leuk neutraal kaartje.
Momenteel doe ik niet heel veel want mijn hobbykamer is tijdens de warme dagen niet erg prettig om te zijn. De temperatuur loopt er op tot boven de 30 graden en dan ga je niet voor je lol kaarten maken! Daarbij komt dat ik momenteel ook veel last heb van jeuk van de haren van de eikenprocessierups die hier in de buurt veelvuldig voor komt. Maar goed zo af en toe maak ik wel een simpel kaartje.

groetjes van Ank


5 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt, Ank.
Vervelend dat je zo'n last hebt van de rupsenplaag. Sterkte ermee!

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaart met de restjes leuk idee om het in een cirkel te verwerken
sterkte met de rupsenplaag vervelend hoor
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh heb jij ook last van de rupsen? Hier hoor ik het ook heel vul, alle jeuk-verkoelende middelen zijn overal uitverkocht.
Mooie grafische kaart heb je gemaakt van restjes. heel neutraal en geschikt voor heel veel doeleinden. Sterkte met de hitte Ank.
Lieve groetjes Miranda

Gerlinde zei

Wat ontzettend leuk bedacht en uitgevoerd!!
Groetjes Gerlinde

Marjan Küppers zei

Mooi, het is net een mini quiltje! Leuk ook dat kwastje eraan!
Ja, ook hier snikhitte in mijn kamertje, gelukkig is het nu weer voorbij.
Wat naar dat je zo'n last hebt van de rups! Hier schijnen ze in het parkje vlakbij ook gesignaleerd te zijn, dus daar kom ik nu maar niet.